31/10

Tänkte från början att detta skulle en fet go måndag och det var den till en början men sen framåt eftermiddagen/kvällen så fick jag lite smått ångest över att det är lov och jag bars suttit hemma idag. Fan liksom. Måste ändra på detta till imon.

Nu kollar jag på fyra stjärnors middag med mamma och jag kan inte sluta smila för att Kasper från arvingarna är med och jag har ju liksom varit kär i honom sen jag var sådääär liten. Mmm, det drar lite i mammas smileband också. Men ha en fortsatt bra måndag !!
Hej


TAKE A GOOD LOOK AT MY FACE

Mmm, Pan Am är riktigt bra. Och nu ska jag sova. Men jag är för trött för att sova. Så jag laddade ner en app så här på kvällenkvisten. Love notes heter den.

Man fattar inte mycket haha. Men ibland så. Som exemplena nedanför (y) mm nice bajs
Så när ni läst dom så kan ni sova gott. Det ska jag göra i alla fall. God natt blekisar

If I had to choose between loving you, and breathing. I would use my last breath to say I LOVE YOU.

-Dani b


Love is you; you and me.

-John Lennon


JAG GLÖMDE INTE STÄLLA OM KLOCKAN !!!!!

... och så var två poäng våra och det känns ännu bättre för att alla spelade byxorna av Växjö!

Så nu kollar jag på true talent och senare blir det att glutta på Pan Am. Imorgon är det dessutom lov! Livet blir fan inte bättre :)
Puss


SOMETIMES I GET A GOOD FEELING. I GET A FEELING THAT I NEVER NEVER NEVER NEVER HAD BEFORE

Hallå ja. Brudarna och jag var hos Ida igår och hade en helt vanlig myskväll. Mycket chips, massa prat och skratt.

Matchen gick bra igår mot Vinslöv. Vi vann inte vi förlorade istället med sju bollar men så ojämnt var det inte egentligen. Vi hade skit bra lägen bara att deras målvakt var riktigt duktig. Dessutom så fick vi faktiskt stop på deras "bästa" spelar. Mmm, så vi ska vara nöjda som fan.

Idag så åket vi till Växjö med U- laget. Det blir nog en rätt rolig match så jag taggar redan :)
Nu ska jag äta upp min frukost. Packa det sista sen bege mig mot EBK stugan för avgång. Det blir en lång dag eftersom vi åker med U herrarna. Men ha det bra här hemma ;)
Hej på er era blekfisar!


WE SAID THAT WE SHOULD BE FRIENDS BUT I HAVE TO ADMIT THAT I WAS GLAD THAT IT WAS OVER

Jag är inne i något slags lyckorus, då jag blir godkänd på matteprov, får höst lov har as fina vänner, säger vad jag tycker och skiter i vad andra tycker om mig. Jag skulle liksom kunna mucka med Mao om jag fick chansen haha.

Dessutom så är det match imorgon och jag förbereder mig genom att alldeles strax släcka lampan för att sova.

Kvällen spenderades i P hallen för lite träning och resten på Via för pizza med brudarna Stephi och Nisen! Fint fint.
Nu ska jag lyssna på någon mysig låt och somna in.

Hej då era blekfisar. Puss



Glaaaaaasses. Älskar min idrottslärare -.- döööö


NO MATTER WHAT I SAY OR DO, I STILL FEEL YOU HERE TIL THE MOMENT I'M GONE

Ååå, jag älskar Grey's. Det är sjukt hur mycket jag gillar det. Igår var bäst så när jag blir miljonär så ska jag köpa upp hela pogrammet och sitta i mitten av inspelningarna och bara njuta! Så nu då när jag inte har så mycket pengar så sitter jag och jolla på Youtube haha. 

Annars så ska jag avsluta mitt arbete med reflektionen. Jag har gjort det jag kunnat och är väl rätt nöjd med min slutsats så ja, nu ska jag skicka den till Pernilla...
Senare blir det träning. Det var allt för idag :)



YOU HAVE NOTHING THAT I WANT ENYMORE. SO GO DO YOUR THING AND STOP BOTHER ME

God kväll blekfisar! Min dag har varit som alla andra dagar. Skola och plugg. Men vi får inte glömma att privatjuridiken gick kanon bra idag faktiskt. Sen så var Moa och jag på gymmet på håltimman och biffade. Och hela dagen sen jag kom hem så har jag suttit med reflektionen på företagsekonomin och engelska. Men nu ska jag löka i soffan och tillsammans med mamma kolla på rosa bandet galan och sedan kolla på älskade Grey's ! Ha det kanon fint :)


BUT AFTER ALL YOU'VE SAID AND DONE, YOU'RE GONNA BE THE LONELY ONE

Träningen började med att vi hade intervaller ute på fotbolls planen. fan vad det gick. Är det bara jag som tycker att det är lättare att springa när det är mörkt? Hm, aja. Och dagen till ära så hade vi lite annorlunda träning inne. Lite snabbhets moj och kullerbyttor och sånt där lite ovanligt men riktigt kul!

Hmm. Jag känner väl att jag måste kötta det sista nu på företagsekonomi. Jag vill inte ha ett E naj naj. Då blir jag ledsen. Frågan är bara den... måste jag börja om? Ändra taktik? Det lutar åt det. Spanskan sitter nästan och privatjuridiken kommer förmodligen gå galant! Jag måste helt enkelt ta tjuren vid hornen ah ah! I have a long night ahead of me! 

Bye bye blekfisar

MAKE ANY JOKE YOU WANT

Nu beger jag mig mot träningen. Min vänner... think positive



JAG KUNDE INTE BEGEISTRA MIN KREATIVA SIDA....

...så jag var tvungen att till minne av våran underbara tillfälliga samhälls lärare som slutar efter lovet ladda upp denna bild.....

gif make


...detta är inget illa menat, men det är faktiskt så att han ibland kör detta move. Åååh, jag kommer sakna honom! :)

RAAAW



Idag slutade J-sson, Elin, Moa och Ida tidigare bara för att vi började tidigare haha Så nu sitter jag här hemma i köket och ska göra färdigt min inlämning/uppsats/reflektion om min roll i samhället och om samhälls ekonomi. Det är wunderbart. Dessutom så måste jag plugga spanska glosor. Det kommer bli en lång kväll efter träningen. Så kära högstadie elever. Klaga inte på Monica, Ulla och Eva. Dom är bäst!


Annars så har dagen flytit på rätt bra. Elevrådsmöte, C på debattartikeln. Det får duga helt enkelt. Jag är på topp kasnke för att jag sover en halvtimma etra nu för tiden haha ;) Nae men jag trivs as bra i klassen och alla är stört sköna ju! 

Nu ska jag plugga, sen äta och träna! Vi hörs förmodligen lite senare :)

YOU ARE MISSING OUT ON SOMETHING YOU WILL REGRET AND ITS TO LATE TO CHANGE YOUR MIND, MY LOVE

O herre vad jag gillar two and a half men. Så efter att kollat på en utav mina framtida män, (Ashton Kutcher) och en massa spanska så ska jag nu krypa till kos. Det är efterlängtat ska ni veta. Sov nu gott mina vänner så ses vi inom den snaraste framtid. Puss på er vah!


YOU CAN GET ADDICTED TO A CERTAIN KIND OF SADNESS

Å guuuud! Alltså, vi har glosprov på onsdag på tre avsnitt!!!!!!!! När jag sa att det var alldeles för många glosor att plugga in på en vecka så fick jag värsta bitchblicken! :o hemskt!
Jag har i alla fall en teknik. Ett avsnitt varje kväll. Det är ju awesome!

Var ju på stan och kollade efter jackor men det finns inget här i Eksjö så jag borde hämta den jag har hos Nisen.
Men mamma var så snäll så att hon köpte pennor åt mig ;) haha men seriöst så gjorde det min dag för jag har varit så jävla förbannad på att det inte finns några pennot här hemma. Så hon bjussade på två alldeles helt nya stiftpennor bara till mig ;) haha skämt och sido. men det är ju alltid bra att ha pennor!

Frästen så tycker jag att ni ska lyssna på denna låten. den är riktigt go!
Jag skrattar liksom varje gång jag hör den. La cancion es muy bien mis amigos!
Pero, ge den en chans! Lyssna på texten så kommer niälska den !! ;)




Now and then I think of all the times you screwed me over 
But had me believing it was always something that I'd done 
And I don't wanna live that way 
Reading into every word you say 
You said that you could let it go 
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know... 




SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Nu sitter jag här i skolan igen på företags ekonomin. Vi har inlämning på onsdag men istället visar min kära klass kompis Kästner porr stjärnor haha.
- Hon har så fint ansikte och kropp.
Haha, så låter det.


Nä nu orkar jag inte mer.
hej så länge!


TA NÅGRA DJUPA ANDETAG

Haha jag ber om ursäkt för mina usla inlägg med en massa felstavningar. Men jag skyller fortfarande på aoutokorrekt. Jag borde kanske börja fundera på att stänga av den!
... så nu var det gjort. Jag vill bara säga det att jag är svin trött men jag bara måste kolla på Pan Am!
Imon ska jag även kolla på jacka med mamma. Fint fint. Ha en fin kväll mina kära vänner!


SHOWS THAT WE AINT GONNA STAND SHIT, SHOWS THAT WE ARE UNITED, SHOWS THAT WE AINT TAKE IT!

Jag kommer somna som en pingis ikväll.
Men innan jag gör det så ska jag bege mig till P hallen igen för att kolla på U herrarna alltså Eksjö vs Nässjö! Intressant.
Med mig har jag Amelie och Moa!
Stod för övrigt i mål med A flickorna. 8 insläppta och 30 gjorda. Inte allt för illa. Nä men nu ska jag vila ögonen en snabbis :)
Kyss o smek!!!


BEEN THERE, DONE THAT, NEVER GOING BACK, IT WASNT WORT IT

Haft en himla bra dag ändå. En massa sova och så handboll med Elin och mys med de bästa, Amelie och Moa!
Fint ! Imorgon spelar jag match med 96orna. Men innan ska jag döma. Så jag ska väl krypa till kos. Hej svejs

Pizzan i ugnen och luckan går söööönder?? Hahaha


SWEDISH MEATBALLS

gif make


Efter en skit bra insats av laget igår i Kristianstad och en lång och härlig dejt med kudden så tjurar jag lite över att jag inte får vara med U laget idag och spela mot Nässjö! Annars så lyssnar jag på Adam Lambert och väntar  på att mammas köttbullar ska bli ätliga. För då ska jag äta. 

Men nu ska jag tjura vidare ;)

NO ONE EVER SAID IT WOULD BE THIS HARD

Det är ju då enkelt att vissa borde tänka efter lite extra innan man gör något. Vissa borde även lära sig vara ärliga!!! Jag lovar er alla att man kommer längre i livet än om man ljuger och gör en massa skit som man sedan kommer få försvara sig för. Va smarta helt enkelt ! Dessa väldigt visa ord avslutat min dag. God natt på er era blekfisar!!! Puss


OH YEAH THEY TELL ME I'M A BAD BOY

Ja men då har jag suttit med privatjuridiken och matten. Privatjuridiken kommer gå galant. Men desto mer orolig är jag över matten, tehe.
Det är matteprov som gäller imorgon och jag är fortfarande inte 100% på alla skit. Så jag har mest kollat igenom alla dessa blå rutor och har då kommit fram till att jag inte kan allt nej. Eller jag kan det om jag får lite hjälp på traven men va fään. Nu ska vi inte snacka matte. För imorgon åker vi iväg till Kristianstad med A laget frö att spela match! Jag vill vinna och mmm vad vi ska kämpa. Tufft kommer det bli men vi ger inte upp!

Så innan jag drar iväg på träningen så ska jag bege mig ut och köpa lite käk till bussturen. Det blir antingen risifrutti eller drickyoghurt. Jag har inte riiiktigt bestämt mig än!
haha
Nu jävlar så ska jag göra nått vettigt! Bye

I CAN SE THE STARS ALL THE WAY FROM HERE

cam to gif
Oj oj oj, J-sson fixar!
jag kan äntligen (efter en massa tjat på Moa) faktiskt lyckats med att göra en såndär rörlig bild. Det är fett coolt ;D
Nu ska jag fortsätta lite med min presentation på privatjuridiken!
Ciao kära ni

MEN SER DET UT SOM OM JAG SÖRJER DIG? MER SOM OM JAG HÖJER DIG FÖR DU KOMMER ALDRIG LÅTA DIG FÅ SE MIG SVAG

Hahaha, jag sitter här och skrattar för mig själv!
Kanske för att jag är sjukt trött men va fan... samhällskunskapen idag? Vad hände?
Jag har i alla fall gjort färdigt mitt tal till svenskan imorgon och nu kollar jag lite på H&M och fixar med spotify. det är ju wunderbart.
Men alltså visst känns det somo m att det är fredag? Man är ju så jädra trött. Alla är fan det. Så lovet kommer ju inte en dag för tidigt!

Nae jag ville väl int säga så mycket mer! hej


I KNOW YOU DON'T CARE SO MUCH BUT I STILL CARE



Har ni hört ordet pri-o-ri-te-ring?
Huh... man kan ju undra om jag gjort det. Allt går skit nu. Allt på en gång. Så nu sitter jag här med svenska, företagsekonomi, matte och samhällskunskap... 
Jag skojar inte. Det är förjävligt, att jag alltid ska göra allt i sista stund och så blir jag alltid missnöjd när jag lämnat in skiten. Men jag ska sitta med samhällsartikeln tills jag är 100% nöjd. 
Jag är på g kan jag väl säga..

Sen var det ju världens segaste dag i skolan idag. Sen var det bara att dra hem och byta om för jag och Moa tränad F99 idag ;) Vi gjorde vårt bästa och hoppas på att dom i alla fall lärde sig något vettigt! 
----> Nu tillbaka till plugget!

Kyss o smek ;o

I USA är alla micro-tillverkare tvugna att skriva att man inte får stoppa djur i mikron, eftersom en tant dödade sin katt genom att försöka värma den i micron efter ett regnoväder. Hon vann i rätten och därmed texten på micron."

Ja men då var denna söndag passé som man så fint kan säga. Om kak och tårt ätande inte räknas som vettigt så har jag inte gjort ett piss idag. Annars så har jag träffat favvo brudarna! Och ja det var ös i bilderna från igår!! 

Nu borde jag egentligen göra en massa matte och samhällskunskap eftersom vi har inläming och prov nästa vecka. Men jag känner att jag köttar imorgon istället och det tycker jag låter som en bra idé.
hej


JAG SITTER HÄR OCH SKRATTAR ÅT DIG FÖR JAG ÄR MYCKET BÄTTRE ÄN DIG!

Jag skojar verkligen inte när jag säger att det var sjukt gött att ta två poäng igår. Det är vi värda som fan!! Dessutom så vann u laget med. Så två vinster på en dag... Det lever man länge på :)
Idag ska jag bara ligga i sängen. Ja det ska jag göra. Och kolla igenom alla härliga bilder från igår. Haha. Ös!
Nä men senare blir det att dra ner till p hallen för att kolla på handboll. Trevlans!!! Ha det. Nu ska jag stänga ögonen ett tag.


20% låg batteri nivå

Jag somnade i bussen på väg till Nässjö!!! Jag vaknade av att käften var vidöppen och jag nickade till. Fml. Hahah.
Men nu ät jag hos pappa och släkten har anlänt. Efter lite små prat, tråkigt politik snack och skratt så ska vi nu hugga in i smörgåstårtan!! Smaskens. På det blir det princess tårta. Allt detta för att pappa fyllde år. Yaya, jag gillar när pappa fyller år haha. Jag menar, vem gillar inte smörgåstårta?????!!!!!
Men hönni. Puss och kram så länge.
OCH LYCKA TILL ELIN!!! KÖTTA
SOM FAN. puss!


ETT ENDA ONT ORD OM DIG HAR ALLTID FÅTT MIG UPP I RINGEN

Ja men medan det är reklam så slänger jag in ett till inlägg. Det var ju ärtsoppa i skolan idag -.- så vi åkte till Willys, köpte paj, köpte wienerbröd och åkte hem till restaurang Johansson/ Hadarson och hade lite mys. Det såg väl ungefär ut såhär ;)


YOU DON'T KNOW A THNG ABOUT ME

Sitter just nu i sängen och pillar på min dator. Min käre klasskompir Johannes har faktiskt fixat den en aning åt mig :) Ja vilken fin själ den pojken har. Annars så har jag inte gjort så mycket jag har väl varit hemma sisådär en timme bara. Jag satt nämligen kvar efter Privatjuridiken och jobbade lite. Vi jobbar nämligen om olika rättsfall och det är skit skoj så det är värt att stanna kvar över. Dessutom fick jag A på mitt budgetprov. Inget att skryta över egentligen men kul eller hur ???!!!!

Nu så ska jag kolla lite på gamla Grey's avsnitt som går på Kanal5 sen lite städning i min lya sen ----> TRÄNING :) 
Vi hörs senare.
Kyss och smek

A FALLING STAR FELL FROM YOURE HART AND LANDED IN MY EYE

Kom precis hem från en liten spontan p halls kväll med Nisen och annat trevligt sällskap. The view kunde man inte klaga på direkt ;)

Taggar just nu Grey's om si sådär 20min sen blir det till att göra engelska läxan. Usch änna mej. Det blir en lång kväll. ;) nu ska jag tvätta av mig sminket och hoppa i myskläderna. Imon är det ju torsdag. Alltså snart fredag och det är helt jävla suveränt.


Bästaste bruden och så J-sson!!


LEAVE ALL YOUR LOVE AND YOURE LOVING BEHIND YOU CAN'T CARRIE IT WITH YOU IF YOU WANT TO SURVIVE!

Hohohoho, min glajor sitter på näsan nu. Woop, woop liksom. Ville väl egentligen säga att skolan dödar mig just nu och att jag ska till P hallen med Steph och Nisen. Men bäst av allt är ändå Grey's ikväll. Puss och kram!


I WROTE YOU 365 LETTERS FOR YOU. ONE FOR EVERY DAY

Det har varit en härlig dag med massa roligheter med brudarna, pannkakor med sylt, mitt första B, svenskbladet.se och så världens grymaste svenska lärare. Det rullar som det ska alltså

Idag har jag även blivit hokus pokus tejpad med kinesisktejp. Jag hoppas nu innerligt att detta ska lindra mina be hinnor lite. Sen så får vi ju inte glömma att jag SKA gifta mig med Ryan Gossling. Jag ska nog förmodligen bli en såndär som gifter sig med flera. Än så länge står ju så klart Ryan på tur och så får vi ju inte glömma Adam Lambert :D
Jag ska hålla er uppdaterade om denna lista.
Men nu ska jag dregla över Ryan, eller Noah som han heter i filmen. Sov gott kära vänner!!

Men nu några fina bilder från Steffis födelsedags firande


VAD HAR DU PÅ NÄSAN?

Jag återkommer med mer information om dagen. Men först vill jag bara säga....
Dagboken är den bästa filmen och det delvis för att Ryan Gossling är sjukt snygg.
Stay tuned så att säga. Kram


YOU'VE GOT THAT SMILE THAT ONLY HEAVEN CAN MAKE

Det har varit en härlig helg med en massa handboll och shit vad gött att gå direkt till steg3. Haha jag dör lite varje gång jag inser att vi var en hel 95 uppställning på plan mot Backa. Det var så länge sen det var så. Lycka är ordet.

Men idag var det skola. Och träningsvärk i ryggen?? Aldrig haft det innan. Men aja! Frästen, mitt första A på gymnasiet. Mm, privatjuridiken. Det gick ju som smöret på mackan :)))) och idag hade vi prov på företagsekonomin och historia skriftligt om medeltiden. Men ack mina vänner. Fasa inte. Den ensammaste kotten i skogen skulle klara dagens utmaningar.
Funderar på att rycka in i duschen nu. Ha det fint kära ni! :))


YOU'VE GOT THAT SMILE THAT ONLY HEAVEN CAN MAKE

Det har varit en härlig helg med en massa handboll och shit vad gött att gå direkt till steg3. Haha jag dör lite varje gång jag inser att vi var en hel 95 uppställning på plan mot Backa. Det var så länge sen det var så. Lycka är ordet.

Men idag var det skola. Och träningsvärk i ryggen?? Aldrig haft det innan. Men aja! Frästen, mitt första A på gymnasiet. Mm, privatjuridiken. Det gick ju som smöret på mackan :)))) och idag hade vi prov på företagsekonomin och historia skriftligt om medeltiden. Men ack mina vänner. Fasa inte. Den ensammaste kotten i skogen skulle klara dagens utmaningar.
Funderar på att rycka in i duschen nu. Ha det fint kära ni! :))


Kollade på två steg från Håkan innan ikväl...

Kollade på två steg från Håkan innan ikväll. Grymt är väl ordet. Han sätter ord på alla känslor. Men jag kunde inte kolla allt för länge. Det väcktes en massa minnen. Så det blev att zappa till idol. Orkar inte med det just nu -.- den ända jag gillar är den där Robin bara för att han liknar min framtida man Adam Lambert. ;) Nu så ska jag faktiskt sova. Det har varit en sådan sjukt jobbig vecka. Jag är heeeelt slut. Så en dejt med kudden i några timmar sen match med A laget, sen direkt till Eksjö för att spela SM. Hur kul som helst ju. Nä men ha det så bra hörni! Sov gott :)


Hallå ja

Hallå ja


BRB, I'M JUST GONNA HIT SOMEBODY/SOMETHING/ANYTHING RIGHT NOW

Hatar fortfarande autokorrekt grejen på I phone!! Ni märker vad jag menar om ni läser förra inlägget -.-
Hej


JAG KOMMER ALDIRG LÅTA MIG LURAS IGEN. GÖR JAG VET VEM DU ÄR!

Det är liksom inga konstigheter. Vi alla vet att Ekonomi är det lite smartare valet så kom igen nästkommande gymnasie elever. Det är ju självklart att ni ska få Ekonomi! Jag skriver det med stor bokstav så att ni förstår att Ekonomiprogrammet är heligt och mycket viktigt.

Nä men seriöst. Jag och mina goa klasskompis Simon var med på gymnasieinfo för niorna idag. Jag vet precis varför jag valt Ekonomi känner jag nu!!!! För att jag ska ha kul i tre år. Det har jag redan. Dessutom med världens härligaste klass!! Vem gillat inte att vara kreativ, få genomföra sina idéer och lyckad? ALLA! tänkte väl det. Då syftar jag på UF. Jag är skit taggad. Haha. Allt vi gör nu är helt enkelt en förberedelse till det. Skit bra ju. Jag förstår liksom inte hur man inte kan välja ekonomi. Det är inte tråkigt bara för att det heter just ekonomi. Det är så mycket mer !!! Aka jag pallar inte bli för filosofisk. Jag känner att jag skulle kunna ge lovord för programmet natten lång. Men nej!!! Jag stannar här och nu

Men innan vill jag avsluta med att grey's är ta mej fan det bästa! Shit, jag kan inte beskriva känslan ;)
Nu ska jag ja mitt optimistiska jag och sova!
Puss och kram :)


EVERYBODY ASK ME WHY I'M SMILING FROM EAR TO EAR

Hallå där. Det är tisdag så det är inte långt kvar till helgen. Träningen var rätt rolig idag och det är ju banne mig fantastiskt. Jag har faktiskt gjort matte idag... HEMMA! :o
Det är sant. Bara för att vi har prov om två veckor och jag ska sätta detta!!!! Så jag funderar starkt på matte varje dag från och med nu. Så jag vet vad jag ska göra på håltimmarna i alla fall, matte och Scooter XL. Ni måste prova det. Det är galet kul. Det är krig mellan mig och Ida nu men än så länge leder jag, 120p är rekordet. M-hm. Så om ni slår det. Hör av er är nu snälla.

Annars är wordfeud hela klassen fifflar med. Sista ordet Kästner skrev var oömt haha. Så nu ska jag äga ut han.

Men nu desperate housewifes. Sen tagga Grey's Anatomy imorgon!!!!
Hej så länge :)


Bjuder på en bild från Idas födelsedagsfirande på Sunrise :)


I HOPE THAT SOMEONE IS GONNA CALL AND TELL ME THIS NIGHT IS OVER

Ja men herre. Idag har jag velat dö hela dagen. På håltimmen så tog jag min racercykel hem och sov ungefär en timma. Lite företagsekonomi på det och jag var heeelt slut. Till och med datorn måndags strejkade. ERROR, var ordet som kom upp när jag var färdig med alla tre budgetar med avvikelser osv. Jag var så nöjd... Och så fuckar allt upp. Så de sista lektionerna så spelade jag Scooter XL. Jag hade rekordet men Ida har stulit första platsen så ikväll ska jag kötta Scooter XL. Mitt mål är 100 p.


Vad har jag gjort mer då. Jo jag har varit hos optikern igen. Beställt linser och provat ut ett par glasögon. De ena
glasögonen ser ut som på bilden jag kommer visa sen.
Men jag hade tänkt gå ut på en prominix. Men det är ju kolsvart ute nu -.- det blir soffan och en stor gossig filt.

Men såhär kommer väl jag se ut lite som inom den snaraste framtiden ---->


GO GO DO YOURE THING!

Innan jag tar död på myggan på mitt rum och innan jag släcker lampan gör att sova. Så vill jag säga att jag nu är hemma från söndags roadtrippen mohaha. Det blev inte värsta lyckade men va fan nästa gång är det deras tur att torska med en boll. Sist men inte minst. Tack mc donalds för glassen. Det värmde ;) NU---> myggjakt och sova :)

God natt


FUCK WHAT I SAID IT DON'T MEAN SHIT NOW

Tjena mitt bena :)
Det blev ingen akademifest för mig igår. Jag lökade i soffan och taggade hemmapremiär med div1 laget och fan vad kul det var att spela och shit vad bra vi var. Även om det blev förlust med en boll så ska vi vara sjukt nöjda.
Ja så att missa akademifesten gjorde mig inte ett piss (y)

Har varit i p hallen heeeeela dagen faktiskt. Det är nu det är dags att flytta in i p hallen.

Imon bär det av mot Hylte och Ljungby med U damerna och herrarna. Det känns la sådär. Hela söndagen i buss är ju inte det finaste man jan hitta på en söndag. Men hörrni. Nu ska jag göra nått vettigt. Hej på er :)


Minnen ............ :)


RSS 2.0