Herre jissanes. Jag bokade ju biljett inna...

Herre jissanes. Jag bokade ju biljett innan idag/ikväll till mig och Elin, sms biljett var i kryssad. Men jag har inte fått min. Elin fick sin typ 5 min efter att dom var beställda men min biljett kommer inte haha. Jag undrar hur detta kommer gå. Herre jissanes. Nu ska jag sova. Mina ögon vill det men inte min kropp. Men jag ska göra det i alla fall. Goood natt :)


TIIISDAG

God tisdags kväll. Jag kan med tårarna ner rinnande för min kind säga att jag motvilligt missade Allsång på Skansen idag. Men jag har tagit vuxen poäng under den tiden. Jag har nämligen beställt min alldeles första tågbiljett :D Till blomstermåla! Inte till Kalmar utan till Blomstermåla för att det är närmare till Mönsterås osv, osv...

Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Solat med storasyster, ätit honungsmelon som nu för tiden vunnit mitt hjärta!  jag har även varit på stan med Elin och träffat en gammal barndomsvän i Eksjö. Linn Sköön är hennes namn och jag blev sketa chockad men glad över att se henne. Shit alltås jag kände knappt igen henne bara hennes pappa. haha alltså jag tror hon dog för att jag kramade henne innan hon äns fattade att det var jag tror jag. men det kopplade nog att det var jag efter en stund.

Inte mer om det. För nu kom Simon. Han river mitt rum ??
Aja ha det mys ikväll. Puss

MÅNDAG



God kväll mina vänner. Det har varit en händelserik deg idag. Intervju med smålandstidningen om Tysklandsresan, fototagning till ID-kort som för övrigt är preskiberade. Dom kommer gömmas långt, långt in i en låda där inte ens solljuset når in. Sen en fika med Hilda och Moa och efter en timmas "duttande" så begav jag mig mot I-tolv för träning. Även om den inte slutfördes pga huvuvärk och förkyldning så var det en efterlängtad premiär!!! Mums på klister och blåsor :)

Jo, men på onsdag så beger jag mig, med Elin till Mönsterås för att leka med Moa och massa annat folk på RIX FM festival och om gudarna är med oss så får vi även leka vidare när Veronica Maggio spelar på fredag. Det hade varit fett bra. Vi får helt enkelt se hur allt slutar.

Jag vet i alla fall att jag hade en skit mysig dag med Simon igår. Massa mys, bus med han lillebror, kebabrulle på Ränneborg, gino med glass och gitarr spelande.

Nu ska jag vara tråkig och synkronisera och uppdatera min I phone... Ja se där vad jag kan mohahah
Hej :)

TO THE LEFT, TO THE LEFT, EVERYTHING YOU OWN IN A BOX TO LEFT

Okej, jag  fick lite dille på Beyonce efter förra inlägget. Så jag klickade runt lite och hittade detta. Alltså det är värt att kola på. Man ryser. JAG RYSER. NI KOMMER RYSA! Det är sjukt bra. och låten som anars är lite jobbig blir riktigt bra! Jag säger det igen. LYSSNA!

SATURDAY

Tjena tjena.. Har ni sovit gott? Det har jag i alla fall. Vaknade när kyrkklockorna började ringa, som vanligt!
Har kollat på TLC och duschat idag. TLC är fan bäst 8) Tårtdekoratörerna, Kate+eight, say yes to the dress och så klart cake boss.

Ikväll ska det grillas med vännerna. Jag vet själv inte vilka som kommer faktiskt haha. Lite Moa, Hilda, Elin, Simon, kanske lite Alle Balle, Ludde. I bästa fall lite Kewin osv ;) Steffi, Emmy? Vem vet vart kvällen slutar. En massa mys blir det i alla fall! Och ja storasyster. Mamma är informerad. Hon gav till och med min välsingelse till att ta korv från frysen hon bjuder till och med på KETCHUP :-O

A jag vill i alla fall (innan de sista tysklandsbilderna kommer upp) säga att Beyonces, The best thing I never had. Är sjukt bra ! Här har ni den



Hon är ju lätt den snyggaste och vackraste kvinnan alive! Har jag fel eller? Nä. Sjukt fin är hon och j*vligt bra :)

1.TYSKLAND, DEUTSCHLAND, GERMANY, ALEMANIA

Rubriken säger det mesta! Och ja det är I-phone bilder. Dom ligger även uppe på FB. Vill ni se fler och en aning lite bättre så föreslår jag att ni kikar in på Moa Ekmans FB logg eller varför inte på hennes blogg!

Enjoy som man så fint säger :))











FLERA KOMMER

Jag vet. Jag vet mycket väl att alla inte är så jätte fina.
Men eller hur! Vi bjuder på dom :) Fint! Nu alla fina ska jag skicka iväg ett sms till Simon, sen sova... Inget nattdopp med Amelie och Moa. För Amelie ska på riksläger imon! Lycka till säger vi och god natt säger jag :)
Puss vah!

JAG GLÖMMER ALDRIG DINA HEMLIGHETER, DET DU ÄR ÄR RÄDDAST FÖR FAST INGEN VET DET

Fick även reda på att min mormor gillar Timbuktu... Det lät ungefär såhär...
"Timbuktu var ju på Allsången igår.. Han är ju bra. Jag gillade inte han innan men han blir bättre."
Det kallas att mogna min vänner. man brukar säga att man inte kan lära en gammal hund att sitta. Men jo. Min mormor är ett levande bevis på att det även går att lära en gammal hund båda sitta, ligga, rulla runt, hoppa och spela död! Coolt :)


Herre vad kass jag känner mig! Jag måste lägga ut bilder från Tyskland ju...  Jag ska, snart. men först bilder från campingen igår. Simon var med från början. men biffen skulle till Nässjö och träna :) Så Moa och Hilda kom och plaskade runt med mig :)
på kvällen var det Simon som gällde. Kyckling och potatissallad och honungsmelon på mitt begär. Det slank ner lätt. Vi provade också på en ny smak på Ben & Jerry's. Jag kan ju säga at även om min näsa och smaklökar inte funkar som dom ska så finns det ingen som slår Fairly Nuts. Så enkelt är det. Fairly Nuts är vägen till en kvinnas hjärta helt enkelt ;)

Aliens In The Attic och kinapuffar på kvällen sen sängen. Jag kan väl inte på dirren rekomendera den filmen det ända roliga är när han den där Ricky slår sig själv och när farmorn blir värsta ninja haha. Det drog till och med lite i Simons smileband ;)

A men såhär såg det ut igår :)


2011-08-05

Hej Klabbe! Jag har funderat ett tag nu...
A i alla fall i några minuter medans jag kollar på U19 Em på webben.
Finns det campingar i Thailand... Alltså Inte vanliga husvagnar utan riktiga campingar.

Visst finns det en Thai Take Away husvagn i Åhus. Och ja dom är Thailändare för han såg ut som en, han hade en väldigt god jordnötssås och så kunde han inte riktigt svenska.... Så en konversation med han kunde man inte ha.

I alla fall så är detta en fråga jag gärna vill ha svar på snarast. Jag kan förstå att det finns så kallade ghetton med husvagnar. Men jag vill ha reda på om det finns RIKTIGA campingar. Som Bengtscamping,  eller varför inte som Tylösand i Halmstad?

Det blev en tidig dag idag. jag sov hos Simon och han var uppe med tuppen halv nio klev han upp. Helt förståeligt eftersom han skulle packa väskan eftersom han åkte till Växjö idag med Kewin för RIX FM festival. Själv så gick jag till banken med mamma för att fixa nytt bankkort, ID kort och E spar konto. klockan två var jag helt slut... Brukar vanligtvis gå upp då. Så efter lite bus med Alice hos mormor så var jag som sagt SLUT! frästen så har jag fått en ny kusin (a) En liten Hampus på 3670g han är en bamse :)  Men senare blir det kvällsdopp med Moa och Amelie.. Jag tror snarare det blir att titta på. Det är klart, det beror ju på om Hunsnäsen är uppvärmd eller inte. Senaste gångerna jag kollat så var den inte det . Mohaha..

Aja, här kommer bilder från dagen med kusin vitamin :)




Jag kommer ihåg då jag kunde göra så... Det var länge sen O.o

Bilden ovan är tagen från allians arena i ...

Bilden ovan är tagen från allians arena i München. Coolt!!


Hallå i stugorna. Jag är hemma från Tyskla...

img_0130 (MMS)

Hallå i stugorna. Jag är hemma från Tyskland. Har varit det i cirka gurka ett dygn nu. Är jag utvilad? Nä, inte äns nära. Min kropp är inte utformad för tjugofyra timmar i en trång, kvav, lite illa luktande buss, hua. Bilder och så vidare kommer Allt jag säger nu är att jag redan saknar Tyskland. Utomlands med fina vänner. Det finns inget bättre även fast man bor i en liten skit stad. Idag har bara varit en lökar dag. Drog med mig Elin till campingen några timmar. Sen fortsatte jag hemma på balkongen. Och nu ännu mer lök. Mådde piss när jag kom hem igår och fick då reda genom att ha termometern i munnen ett tag att jag hade feeeeeeber??? Fuck My life. Men idag är febern borta men förkylningen och huvudvärken sitter kvar. Men den går att bota med vatten. För i Tyskland finns inget som heter vatten. Bara läsk. Sorgligt. Ha det nu finemang. det ska jag med. Imon ska jag gossa med Simon. Om han nu är hemma -.- senast jag kollade så var han oerhört upptagen och ett alldeles speciellt meddelande till Markus Sjöbrink aka Magnus. Ditt inlägg kommer. No worries ;) haha


RSS 2.0