GRATTIS

Vill bara säga, grattis till oss själva  för att vi vann matchen mot Cyrus och är nu klara för DM slutspel. 12-26 tror jag matchen slutade. Sen vill jag även säga grattis till min man, Karabatic till guldet. Han förtjänar det :)


SÖNDAG

är nu hos pappa efter en massa handbolls spelande, dömmande och kollande. sverige förlorade ju sin match och kom fyra. sen tycker jag oerhört synd om danmark som verkligen var värda guldet. synd bara att vi tar det i EM nästa år ;) eller är det OS då????

Aja, jag sitter i alla fall här och ska slänga in ett snabbt inlägg innan solsidan hinner börja. jag äter pepparkakor och så har jag fått mitt omtalade paket från USA!
Är riiiiktgit glad över det faktiskt.
ett halsband med mitt namn. Shit vad jag har önskat mig det! det är fint med. det är en sådandär lite grej jag önskade mig men verkligen ville ha! Är  överlycklig nu!


så fint så fint!

GOD NATT !

Gjorde en ny header -.- haha
är inte det minsta trött men måste lägga mig nu. ska upp vid 7 imon för att spela match kvart i tio i jönköping. PLÅGERI!!!
I alla fall så ska jag sova nu. Puss :)

Min man, i mitten, nr 13, Nikola Karabatic, U N D E R B A R <3

LÖRDAG/TACOS


Min kusin kommer bli handbolls proffs och jag hennes manager (y)

Idag är det kul att vara Eksjö bo. U damerna vann och herrarna likaså. Gött. Imon drar vi själva till jönköping för DM match mot Cyrus 96. är skit taggad. Det var ju ett tag sen man spelade match.

Mamma gör tacos (y) sen hade jag köpt godis innan jag kom hem och nyss kom hon in och undrade om vi kunde dela på det, haha. Lite kul!

LÖRDAG IGEN



Tyckte denna bild var lite häftig.....
Öö, ja där har ni!

Snart ska jag iväg och kolla på när kusinen ska prova på handboll för första gången och då måste man ju vara där :)
Så snart drar jag iväg.
Sen bär det av till P-hallen för att kolla på U damerna och herrarna!
Kanon dag med massa handboll (y)

IGÅR


Amelie igårkväll. haha as fin !!

LÖRDAG


haha, visst är den fin. Satt en kväll och pysslade på FotoFlexer och nu kände jag att jag vill dela med mig av min kunskap ;)


God morgon! :D
känns kanon gött med helg ska ni veta. dock lite ledsen över att sverige förlorade igår men va f*n. Vi hängde med och det blev ingen utklassning direkt.
Fick för mig att det var skola idag och kände hur ångesten liksom växte innuti. Men sen slog det mig att det är lördag och jag somnade om och gick upp för 1 timme sedan.
Så nu sitter jag med en ansiktmask som luktade gått när man öppnade den men nu luktar den piss :S
kan inte heller röra mitt ansikte. Känner mig som en porslinsdocka.

Igår var vi och kollade på handboll hos Amelie så bilder och sådant kommer senare. Upptäckte också bilder från VM i Jönköping som jag måste få lägga upp även fast dom inte är så bra. ses sen :)

FRDAG IGEN ;o


är hemma från skolan nu och jag fattar inte riktigt att det är helg.. igen ?
känns i alla fall skönt. och jag har faktistk jobbat på bra i veckan. inte gått ut från lektionerna. As nöjd. Hoppass det fortsätter såhär bara.
Sitter nu här och spelar spel på coolaspel.se och dricker te. Mm jag gillar inte det vanligtvis men idag är en såndär bra dag då jag gillar det :)
ikväll ska här kollas på semifinalen mellan Sverige och Frankrike...
är rätt avundsjuk på dom som får se den.
men den sa jag i alla fall kolla på med Amelie och Moa.
efter att jag seplat klart på coolaspel.se ska jag tvätta mig och sätta på en anikts mask sen åka på solsemester en stund. Vi hööörs hönni

TORSDAG

blev färdig med mitt pennfack idag på slöjden. är skit nöjd. längtar tills jag kan börja använda det ser ut som jag har kletat dit en stor mens. men det är faktiskt bara tusch.
Fina maggan kom förbi skolan idag med. saknat henne faktiskt och om det är någon som inte förtjänar att bryta benet så är det hon! i och för sig kan det vara bra så hon tar det lite lugnt :D
dessutom så bekräftade jag min gymnasie ansökan. ekonomi blir det till hösten och det känns kanon !!!
nu ska jag byta om sen träna !
kanske ska ta att anvvända karabatics vattenflaska ikväll haha


ONSDAG

har kommt hem från träningen oh har hunnit äta lite. sitter här själv för mamma har gått till kos ;)
har tillbringat dagen med steffi emmy och nisen. fina brudar med fint fika och sånt där härligt snack som bara vi förstår oss på. älskar att prata med dom tjejerna för dom hittar de bästa orden. dessutom emmy när hon helt har slutat lyssna och lutar huvet mot väggen haha. det ända hon säger då är, MMM.
Nä dom är fina.
ska väl snart hoppa in i duschen. men först ett glas mjölk :D

TISDAG KVÄLL !

Jag ska duscha nu. men innan det så ska jag gå till konsum och köpa nytt värmeskydd och ansiktmasker bara för att det inte är träning ikväll :D

BIG NO, NO!

nä vad besviken jag blev. min man kan inte äns prata engelska :( det var knaggligt. f***n !
but I love you anyway :D

MÅNDAG KVÄLL

okeeej, jag var bara tvungen att sätta på datorn.
kollade precsi på frankrike.norge och insåg helt plötsligt att Linnea faktiskt får sitta med huvudet bland rumpor. Bland annat Karabatics rumpa. halleluja.
min moster, eller snarare ingift moster skrev på min FB innan att kusin Alice ska prova på handboll på lördag..... jag känner på mig att Alice kommer bli nästa landslags stjärna. det var i somras vi stod i mammas sorum och kastade lite boll. Hon har det. jag känner det på mig ;)
jag blev i alla fall helt till mig och ska kila dit för att kolla. är ju liksom tvungen :D
nä nu skajag kolla på VM eftersnack sen ska jag sova.

god natt :)


STRESSADE IHJÄL MIG INNAN

fick för mig att vi började träningen vid halv sex idag. aa nu !
så jag kollade på smset vi fick av Ulli i eftermiddags. då stod det vanlig tid. då fick jag panik. jag kommer inte ihåg när vi börjar. vet bara att det på torsdagar är vid halv 6. i alla fall smsar jag Hilda och frågar när vi börjar och fick svaret halv sju.
så har man alltså stressat i onödan. det positiva är dock att jag hinner äta innan :D så nu äter jag biff ;D
hej

MÅNDAG

jag är rätt nöjd över mitt matteprov. fick ju faktiskt godkänt på något jag inte äns jobbat med. jag gav liksom upp och gjorde inte klart grönkurs. Gjorde några uppgifter på B delen som jag hade rätt på (a)
18 p var godkännt och jag fick 21 mohahahaha.
Jag är ett litet retard.

Ikväll blir det träning utan 94orna känns lite konstigt.
och imon ska killaran spela skol SM i hockey. Hoppas det går bra. jag kommer i alla fall bo i ishallen hela dagen.
Nä nu ska jag dra på solsemester innan mamma kommer hem!
hej så länge :)


UPPSATS/ FILM !!!!!!

nyduschad så tog jag datorn och satte mig vid TV:n och började med uppsatsen om koletskretslopp och kollade samtidigt på The Wedding Date. Jag har sett den hur många gånger som helst. Men den är bra och så typisk. Kvinnan vill ha mannen men kommer på att nej det vill hon inte och tar den andra istället. typ så i alla fall haha.

I alla fall så är jag snart färdig med uppsatsen. Jag har skrivit färdigt inledningen, frågeställningen och resultatet. jag var skit taggad för diskussionen näär jag skrev men fastnade i filmen och tappade allt. Men jag kör imon! jag har ju faktiskt hela onsdags lektionen på mig också. Kände bara att jag var tvungen att komma igång med skiten så att jag kan fin slipa det på slutet !
det låter ju kanon bra.
Nu ska jag bara spara allt och sen sova.


HANDBOLL/ DUSCH

Efter en grymt skön vinst mot Kroatien och ännu ett Fuji äpple så hoppar jag in i duschen :)


Så sant, så sant !!!!!

MOHAHAH

det kan ju inte bliiii bättre.
Fuji äpplen är odlade i frankrike men framtagna i japan. men fortfarande odlade i frankrike.
Det innebär att Karabatic troligtvis också gillar dessa äpplen. hahaha
allt faller på plats....


måste skärpa mig

SÖNDAG

Haha, jag har suttit och kollat på nr 13, Karabatics flaska hela dagen. jag har till och med hittat hans fan page på facebook och kollat på varenda bild som fanns där. han är min nya adam lambert. i alla fall i handbolls världen. Han är mums.
jag var på willys en sväng innan för att köpa Ben & Jerry's och tog då en titt förbi äpplena och upptäckte att Fuji äpplena har kommit tillbaka (a) så jag köpte några sånna och glass som jag sitter och äter på nu :D
senare ska jag kolla på handboll.
Sverige- kroatien. fan vad vi ska vinna!!!!!!!!!

han är guds son.... hahaha

UNDERBARA LÖRDAG !!!!

God morgon. Jag är fortfarande helt salig från igår. mitt hjärta slåt fortfarande så snabbt att jag snart får hjärtstillestånd. Haha, nä så klart inte. Men det var sjukt häftigt igår faktiskt. Frankrike matchen kommer jag aldrig glömma! Jag tattade några bilderfrån igår från Moas blogg. Klicka på HÄR för att komma hennes blogg.


denna bilden tog jag... stolt(a)
Från vänster: Farfar, son, barnbarn :


Nummer 13: Karabatic <3 halleluja

Gick nästan hela kvällen med denna minen bara för att vi skulle få se Karabatics  och Frankrike haha
och när vi såg dom då satt vi serriöst såhär haha


O herre! Mitt liv är nu fulländat. Nästan ...

dsc00683 (MMS)

O herre! Mitt liv är nu fulländat. Nästan i alla fall. Men den dag då jag får ta på eller snarare krama Karabatic DÅ är mitt liv fulländat (a) idag räcker det med hans uppdruckna flaska. Med hans DNA. Vilken fin människa. Ni ska bara veta ! Halleluja.


EN FLÄSKLÄPP, DET ÄR EN LÄPP MED FLÄSK PÅ


fick en fläkläpp igår när vi spelade. fick upp en hand i ansiktet . det var rätt trevligt. när den växt klart skrattade all åt mig. till och me robban och fredrik !!! in Ok ;D men den är rätt fin. Idag är den faktiskt mindre än vad den var igår. för då såg det ut som jag hade trökat in 200 liter botox eller liknande. Inte vackert !

FREDAG

Nu är det helg och det är kanon. denna vecka har varit otroligt trög så nu är jag glad.......
Ikväll blir det att fira lillejul se sådär en månad efter jul. Bättre sent än aldrig säger man väl. men jag Moa hilda och Amelie ska i alla fall öppna julklappar ikväll. Alltid lika kul
Sen bär det av till spelverket för att sjunga på discot med Anton och Isac.

Men det bästa är fasen imon. då åker vi till Jönköping för att kolla på några utan världens bästa lag i VM!
Frankrike och Spanien troligtvis. jag är överlycklig !!


Abalo, Karabatic och O'meyer !!! Jag lääääängtar (a)

TORSDAG

är äntligen hemma från växjö där vi spelat handboll hela dagen med skolan. kul har det varit. väldigt kul, speciellt när man vinner alla matcher med marginal så att säga ;) var sjukt nervös inför nässjö matchen men det vann vi ju faktikst.
Nu ska jag bara ta det lugnt. kolla på handboll och dricka saft haha
hej så länge

Ångrar mig. Vi är nog i final :D mohahaha

Ångrar mig. Vi är nog i final :D mohahaha


Fattar ni vad gött! Vi var på skolSM idag....

Fattar ni vad gött! Vi var på skolSM idag. Vi vann alla matcher och är nu vidare till steg 2! :D Kanon glad!


NÅGOT FEL ?

jag fattar inte vad som är felet. så fort jag hör en liiite för sorglig låt börjar jag grina. om jag får det minsta ont någonstans börjar jag grina. kommer mamma och bara vill hålla om mig börjar jag grina. hör jag en fiol i en låt börjar jag grina. när jag tänker på min syster och hur mycket jag saknar henne så grinar jag. när jag tänker på skola och betyg och gymnasiet så grinar jag. allt gör så att jag börjar lipa. idag är en sådan dag. idag är en sån dag då kramar är liiiiite viktigare än vanligt
men nu jag ska tvätta av mig sminket, sätta på mig en stoor fet tröja, raggsockor och mjukis. sen ska jag titta en stund på TV. Sen sova. jag är riktigt trött.
hej då för idag

ONSDAG!

det var en fin stund på bibblan. men ärligt så fick jag inget vettigt gjort. jo diagnosen. men jag orkarinte bry mig om skolan längre. mina fingrar stelnar typ till när jag ska skriva om kolets kretslopp. och vad är det äns... vad ska man skriva ???
och matten ska vi inte tala om. den kan gå och dö.
allt är bajs!
det ända som gör mig glad nu är när jag tänker på morgondagen och skol sm ! det ska i alla fall bli kul!

mamma innan: det blir lätt så att man blir skoltrött sista terminen...
haha no shit !!! -.- älskar henne :D

PÅ HEMLIGT UPPDRAG

Vill ni veta en grej.....


jag och elin är på biblioteket och pluggar! A eller Elin gör. så här låter det...
etthundra sex ett.
eller
vad är det här nu då ?
Jag skrattar inombords för man får inte väsnas på bilbiotek!

Egentligen ska det skrivas om kolets kretslopp. men nää
här har ni en bild i alle fall :D

VI BJUDER PÅ DEN :D HIPPIE

ONSDAG

God morgon. det blev inte så mycket uppdatering igår. hade fullt up kan man väl säga. Intresseval efter skolan och så hem äta och iväg på träning med laget.
hann kolla lite på handboll igår också. och jag skulle vilja säga att matchen inte var bra alls. de gjorde sådanadär tabbar som vi gör när vi spelar. men det är ju bara att ta en koll på sig själv och se vad man gjorde för fel...
jag lovar att det idag kommer stå om fiaskot mot Argentina men lägg denna matchen på hyllan vi gör det ju inte lättare för killarna som vi ska älta matchen som var igår. dessutom tycker jag att argentina var bra. bra försvar, och en as grym nio metrare som jag varken vet namn eller nummer på men 4 eller 6 tror jag han hade. så.. då släpper vi det.

idag skulle jag egentligen haft sovmorgon till  10 men jag anton och isac ska spela några låtar på ett disco. Mm på ett disco. det kan ju låta lite konstigt.. men men. så därför ska jag komma till antons intresseval och öva. sen ska jag nog göra hemkunskapen och sedan gå till informationen om ekonomi på gymnasiet med Elin.
nu ska ag äta frukost.
hej hej:)

Höll precis på att somna då tjejen över os...

Höll precis på att somna då tjejen över oss börjar flytta en massa grejer. Jag blev skit rädd och trodde på riktigt att det åskade ute. Men nu ska här sovas god natt:)


INTE OK

Det borde inte vara lagligt att se ut sådär ! jag dör och hoppas så in i att han får spela i Jönköping på lördag !!


MÅNDAGKVÄLL

Nu har jag tränat och när jag har varit ute och sprungit så  blir min hals jätte konstig så nu sitter jag bara och hostar och försöker titta på Nyheterna, egentligen borde jag duscha.... får göra det snart vill dock säga att Sverige vann! men det blev lite nervöst när sverige fick 2 utvisningar bland dom sista minuterna. Sen tycker jag att Jonas Kjällman var grym idag !!!!!
det var min måndags kväll !
hej :)

SKYPE

Jahaaaa. då har man använt skype för första gången hahah. Moa parkerade mig :'(

UTLANDSSKOLOR

Kom på att i en gymnasie tidning vi fick förra veckan.... Alla studier.se så stod det att man kunde studera på svenksa utlandsskolor bla i London. och ni ska veta vad det började klia i mig då... vill verkligen studera utomlands någon gång innan jag dör. Amen!
så imon är det jag som ska gå till våran helt underbara SYV konsulent och snackar utlandsskolor !

Emma funderar!



Det finns en grej jag funderar på och har gjort ett tag. Ni vet sånadär ord som gullegris, sötnos, gulleplutt snurpan osv. Dom orden säger man ju till en tjej. Men vad säger man till en kille ? Sötnöt ? Öööö. Nae...!? En kille vill väl inte bli kallad för det eller? Det är ju inte det minsta maskulint och man vill ju inte trycka ner en mans manlighet :P. Jag menar, vill ni verkligen bli kallade för gulleplutt eller? Haha. Visst. Man kan ju säga älskling men det säger man ju till en tjej också.
Gaah, jag behöver seriöst ett svar haha :D

Emma funderar



har fixat en såndär bild ni vet..... som ni ser ovanför. så snart ska ni få se vad jag funderar på idag ;) haha


jag skulle ha åkt till pappa i veckan. men så blev det inte. det var ju kul.... ville liksom åka för en gångs skull. Solsidan sög !

SÖNDAG KVÄLL

God kväll. Har lite smått ångest över att det är skola imon. det ända jag ser fram emot nu är duschen och solsidan kolckan åtta ikväll! Jag ska tvinga mamma att se på det. bara så att ni vet ! Nu ska jag hoppa in i duschen.
kram kram

Medan mamma sover



jag brukar inte läsa böcker. och om jag får för mig att läsa en bok så måste den tilltala mig och sen vara rikitgt bra. så i fredags så hittade jag en. Medan Mamma Sover. När man läser baksidan så fattar man att flickans mamma i boken är alkoholist och nu jag har läst de 30 första sidorna men ännu så står det inte  MIN MAMMA ÄR ALKOHOLIST. Utan det är som ledtrådar. men det är självklart.
den första sidan jag läste så fick jag en såndär klump i magen.

"Jag öppnar diskmaskinen för att ta en kopp och får syn på ett vinglas. Tar upp det och håller det mot ljuset. stryker med fingret över den rys rena ytan. Inte ett spår har hon lämnat kvar."

då var jag fast !


ADAM LAMBERT- CAN'T LET YOU GO

innan jag drar iväg till P-hallen vill jag här och nu tipsa om en Adam Lambert låt. Can't Let You Go.
Himla bra... och jag älskar hans röst och att låte börjar lugnt men sen drar igång med värsta gitarren !!! HELT UNDERBART
om ni inte gillar den. lyssna på den några gånger och lyssna på texten i så fall !!! I love it !










But it's not that easy for me to say goodbye
Everything in me wants you back in my life
Can't let you go

SVERIGE-SLOVAKIEN BILDER

Fina bilder från gårdagens match mot Slovakien. Vill också säga att idag är en såndär dag då jag vill spela match !





SÖNDAG

har nu lyft på arslet och har ätit frukost och städat mitt rum från strumpor :D är rätt nöjd över det.
nu ska jag väl göra mig iordning för idag ska här dömmas. I alla fall 2 matcher. P 00-01 skulle ha samandrag... det är dom här matcherna som är svårast att dömma. man vet liksom inte hur hårt man ska dömma. pengar blir det ju i alla fall :P

HEARING VOICES

Sitter och lyssnar på OneRepublics låt Hearing Voices.






I'm hearing voices all around, I'm hearing voices making sound.
What will the say, what will they change if I was listening?


..............................................

för när man ser att det blöder det är först då det gör ont

LOVE & OTHER DRUGS

Jag bara SKA se den här filmen. Fattar ni SKA !

SVERIGE !!

Galet... GALET BRA!
Shit. Är inte Slovakien bra ? Brukar inte dom gå långt? Är dom i en formsvacka ?
Eller är det bara så att Sverige är helt otroligt sjukt bra idag. Vad var det dom sa? 4-23 i andra halvlek. Mm det säger allt. Ett tekniskt fel i andra. Kom igen nu sverige vi är på G håll i detta nu. Det skulle vara sjukt kul att kanske gå till semi varför inte final. Ta bronsmedaljen, minst ! Skulle vart kul att bevisa att handboll är något alldeles speciellt!!!!

Larholm, Ekberg shit vad bra. Fast Sjöstrand i mål. Halleluja
Gustafsson, Källman ALLA var grymma idag !!!


LÖRDAG

Jag är oerhört glad över att jag inte är någon kunglig ershöghet. Varför?
För kan man verkligen ha en sånhär helt underbar dag då man kan sitta i myskläder hela dagen och gå till willys, köpa godis sedan gå hem och vara ensam utan att någon tjatar på en. kan man det ??
idag är en kalasdag. jag har aldrig uppskattat en sånhär dag på huuuuur länge som helst. jag är just nu väldigt nöjd över att vara Emma Johansson!


:D

FIREWORKS

hittade en cover på firework. och den är fan mycket bättre än orginalet. man hör texten här och den är fin. lissna






Do you ever feel like a plastic bag,
drifting through the wind
wanting to start again?
You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds

FOLLOW ME


Hela veckan. Nästan i alla fall så har Jacob (mannen på bilden) gått runt och sjungt på Follow Me med Uncle Kracker och bara för det så gick jag precis in på hans Spotify lista. Och gissa vad jag hittade där ?????
Follow Me med Uncle Kracker :D
gött mos

HÄRLIG DAG IDAG MOHAHAHA



sitter här på mitt rum med musik i lurarna och kollar på min nya ring ibland. den är fin :D haha
det blev och är en sådandär härlig lökdag idag som jag ville. Har på mig haremsbyxorna och jag är lycklig. Glad över att min syster smsade med en smile till och med. Bara en sådan grej gör min dag. Min sista julklapp har också kommit. den som dom påstår kommer från USA. jag är taggad inför den. Jag är taggad att kolla på VM ikväll också. jag är taggad för att gå till Willys och köpa Ben & Jerry's. TAGGAD FÖR ATT BARA FÅ VA!

Hade inget att göra idag på spanskan så ja...

dsc00647 (MMS)

Hade inget att göra idag på spanskan så jag tog kort på Hildas penna och om ni inte ser det så kan jag informera om att det är gånger tabellerna på pennan. Nu ska jag i alla fall sova. Orkar inte vara uppe längre. Imon ska jag bara softa och kolla på handbolls vm. Nu ska jag släcka lampan. Over and out!


RÖJT STAN MED MAMMA

Har varit med på stan och bytt en ring som jag fick i julklapp...
en guldig grej från Style By Tyra. den hade varit fin om den var i silver.
men ja som dagt jag bytte mot en med två vingar. Fin fin!


ikväll

ikväll blir det handboll i P hallen med Moa sen hem och mysa med mamma!!!


FREDAG

jahopp. det är fredag idag och det känns något så grymt skönt med helg. Dagen började skit. Var nära på att stanna hemma för jag orkade inte. Jag låg i sängen till nästan kvart över 7 kom försent tio minuter men jag brydde mig inte ???? En prick skadar ju inte
De senaste dagarna har varit verkligen jätte jobbiga.

Men okej. dagen blev bättre och bättre och nu vet jag hur jag ska göra om Moa bara faller ihop! då ska jag starta HLR =D Nöjd !
nu ska jag leta efter bamse och lilleskut låten på youtube


PRECIS

jag fastnade här. här vi musiken harpan och Elin på msn haha. jag borde sova men fan, imon är det fredag. jag kan sova imon istället. eller hur !


VM, VM, VM

Schweden vann. och jag var väl måttligti ntresserad av matchen... jag väntar på matchen mot slovakien och polen istället. a eller alla matcher  förutom den mot chile! dock vill jag poängtera att japanen i slutet där var riktigt fin !!
Nu ska jag sova. Puss och kram

TORSDAGS KVÄLL

så sjukt seg träning idag. fick inte till det någonstans. kanske att ett målvaktsuppvärmings skott kom dit det skulle men annars var det inte mycket som gick rätt. Nu har jag kollat lite på VM och kände att njaaa. Chile... inget lag jag bryr mig om så mycket. men jag ska snart gå och kika lite till. känner också att jag är på bättre humör än innan och att jag fick till min Facebook status riiiiiktigt bra :D

OCH VAD FAN VILL DU !?

ska iväg på träning nu. sen ska här kollas på handbolls VM. för idag är det premiär!
det är gott !

FINA LÅTAR

sitter och deppar nu när jag är ensam hemma och lyssnar på världens bästa musik.
The Scientist, Never Gonna Leave This Bed och If You Don't Mean It.
orkar inte bry mig. är trött....


Maroon 5-Never Gonna Leave This Bed


Coldplay-The Scientist


Markus Fagervall-If You Don't Mean It

TAKE ME BACK TO THE START

vart ska jag börja. det känns lite konstigt. lite mysko och flum nu. för jag fattar inte. har en massa frågor jag vill ha svar på. har en massa grejer jag vill ha ogjort och en del grejer jag vill ha gjort. denna känsla är ovanlig. har aldrig kännt den innan. vet liksom inte om jag ska skratta eller gråta. jag har inget att säga nu. jag är chockad och ledsen

The Tourist



Okej, jag jag förväntade mig inte så mycket av denna filmen. Eller jag gjorde tills Moa och Emmy typ sa att det verkar så sjukt dålig. Då släppte allt och jag bara kollade för skoj skull.
Den började bra tycker jag och var bra ett ganska långt tag. Sen började folk skjuta men ingen dör. Hallå.... skjuter man så ska man dööööööö!
Aja...... i alla fall så sög verkligen slutet. för nät två grymma skådesplare är med i en film så är det inte OK att slutet får vara så dåligt.
liksom
"20 000 000 $ and you chosed that face"
-.-
a kolla ni och säg vad ni tycker







SPAGHETTI & KÖTTFÄRSÅS / BIO

jaha.... efter en trevlig middag med min käre mat tant och hennes sambo och en bio film på det så är jag hemma med min hannes. Det var många kändisar där må jag säga. Amelie, Issa, Nisen, Steffi, Amanda mfl.
Mer information om filmen kommer sen ....
i alla fall så följde jag med linda hem vi lagade köttfärsås och pasta. eller hon gjorde jag hackade bara lök. men gott blev det  i alla fall. sen var jag ju som sagt tvunen att kila för att kolla på film så jag mötte upp elin och så drog vi på bio med Moa :D
nu ska jag ta ett glas saft. Känner att jag förtjänar det =)


ONSDAG

tänkte göra ett snabbt inlägg....
nu är jag hemma från skolan. hade precis styrelsemöte med elevrådet då fick vi lite info om hur vi skulle jobba vår sista termin.
Nu väntar jag bara på att Linda. en gammal eller gammal och gammal men en före detta fritidsfröken på lågstadiet ska sluta sitt möte. sen ska vi hem till henne och laga mat ! fina puckar.
senare ikväll blir det The Tourist med massa vänner. funderade även på att åka till pappa ikväll. men det blir nog inte så. imon klockan 10 ska jag till rektor PO med min käre vän Emir... vi får se hur det går. vi hörs senare :)
gött mos !

KLASSRESA

nu har vi egentligen intresseval. men vi har ändå inte det. Så vi har vikarie och ska jobba med våran klassresa. Men alla precis alla är inne på Facebook. men jag ska vara duktig och inte vara inne på facebook utan jobba med klassresan. Så hej då :D

FINA BILDER FRÅN SVERIGECUPEN

rubriken säger allt !!





FIKA MED TJEJERNA

efter skolan idag så gick jag och nisen och fikade. På vägen träffade vi Steffi och Emmy så vi fikade med dom. de är ett par fina kvinnor man har att göra med när man är med dom! fin, fina.
det var en bra eftermiddag med en massa snack. Sånt där riktigt tjejsnack. Mysigt och viktigt. En bra dag helt enkelt!!!
Puss på er.

Och..... jag måste erkänna. jag saknar min syster :) hoppas du har det bra big siss <3


MIN FINA DAG, MOHAHAHA

har haft en såndär lite småttjobbig dag. har gått runt och tänkt på en massa skit som pågår just nu. var faktiskt ganska otrevli mot M och H till skolan idag. men som sagt PMS och lite skit på det :D
hade i alla fall svenska och bild idag. och jag gillar svenska och jag ska verkligen höja mitt VG till MVG innan jag slutar nian. punkt slut.
dessutom blir nog bilduppgiften vi fått nu riktigt rolig. då ska vi måla oss själva i profil sedan måla saker i vårat huvud som vi tänker och känner, kanske egenskaper. sen ska vi utanför huvudet måla saker vi ser eller upplever. kanon kul!

nu har jag i alla fall tränat en stund, det var sjukt segt att träna men man kom igång i slutet. vill ocjså åter igen säga grattis till Amelie som kom in på handbolls gymnasiet i Göteborg. Hon ska dit på provträning. och allt pga att hon var bra på Svergiecupen och då vill jag säga att det inte var hennes bästa turnering! Fatta vad coolt :D så nöjd att jag har en sån bra kompis haha


FÖRSTA SKOLDAGEN- MÅNDAG

första skoldagen är avklarad. jag satt nästan och somnade idag på SO:n jag satt och rykte till flera gånger. Jonas såg detta. så han stod typ 2 meter ifrån... Emma, Emma.....
Lite kul ändå. Men snart ska jag gå och lägga mig och jag lovar att jag kommer somna dirket. lite tråkigt bara att man inte är utvilad i och med Sverigecupen....

Tränat har jag hunnit med också. En väldigt rolig träning ändå med mycket individuell teknik så som genombrott. Körde tillsammans med Amelie. Hon är ju värsta jätten till skillnad från mig. men det gick bra i alle fall.
Sen vill jag säga grattis till Amelie som faktiskt gick vidare till rikslägret då de 60 bästa spelarna från Sverigecupen "tävlar" eller rättare sagt tränar och visar upp sig inför 95 landslaget. Sjukt häftigt! Grattis :)
nu ska jag käka upp min äggamacka och sova.
Puss...

EXITMENT

nu ska jag träna. hörs sen :D


FYSIKLÄRAREN

innan jag drar det fina citatet måste jag berätta hur detta kommer sig.
Joel frågade Micke på fysiken vad han gjort under nyår..
han tar en snabb betänke tid och säger... smält raketer.
Joel: Inte skålat då ?
Micke: ...... nää... nä det har jag inte.
Joel: men du gillar raketer

here it comes

Micke: raketer är en del av... livet

haha, så sjukt kul ni anar inte. Hmm, Micke är allt en sköning. Djupt, mycket djupt !


TJKÄRLEK


kan väl meddela att jag blev på bra humör när jag såg detta...

Det ser ut som om Zac Efron och Vanessa inte kan hålla sig ifrån varanda! Den senaste veckan har Zac besökt Vanessas hus varje dag. Dessutom sågs dem kyssas på en klubb under helgen. Här är det definitivt någonting på gång! (Källa:USWeekly)

Alltså jag veeet. Jätte töntigt tycker ni säkert. Men hallå. kan man hjälpa att bli glad eller ? (a)
haha
näpp precis jag gillar detta. och ska gilla gillaknappen också :D

GOT NO REASON, GOT NO SHAME

jag skulle kunna klaga hur mycket som helst. bara för att jag har PMS har klantat till det för jävla mycket en gång till och för att min klass saknar hjärna. men nej. ni ska få slippa allt tjöt.
Så hej då


SKA SLÅ NÅGON!

idag på engelskan satt vi i datasalen och ja, jag var inne på facebook. sen skulle jag gå och snyta mig. Då var det någon jävel som skrev i min profil "gillar inte att ha kuk i örat" och "ogilla dom snorkråkor som inte vill komma ut"
eller liknande. När jag upptäck det så sa någon och jag komer inte ihåg vem men denne person sa, "du har inte sett det bästa

och så på facebook på händelser så ser jag att Andre kommenterat ett inlägg i sin logg. Och jag tänker. jag har väl inte gillat hans inlägg ller. det händer bara inte. men så klickar jag på det och ser då i hans logg

Emma Johansson > André Nilsson
Jag tycker du är riktigt söt.
eller liknande
då går det upp för mig att detta var det "bäst".
Och jag må säga att André är en utav dom personer jag inte klarar av. Så den idioten som har skrivit detta kommer få sota. det sorgliga är att det är bara Moa och Hilda som vet om detta. och.... jag börjar starkt tro att det var Moa som skrivit till han. Annars så har dom i alla fall tjallat tillnågon utav Simon eller Kewin och skrev i min logg...

MOGET är ordet !

Utkast: Jan. 10, 2011

Hittade ett inlägg som hamnade i utkast..... Här är det i alla fall. Originalet från den 10 januari. Varsågoda !


okej, I'm back. helt färdig uppackad. nästan i alla fall. har lite smått kvar.
och belev plötsligt på dåligt humör nu när mamma kom hem så jag kan ju lika väl säga detta...
eller dagens DISS. EN FET DISS


Dissen är dessa göstkort. Blev jätte impad när man fick en såndär plastfick till för på andra cuper får man bara ett kort som bara knölas ihop i fickan. eller blir helt vattenskadat för att vattenflaskan i väskan läckt lite. MEN, när massa tjuriga gubbar sitter vid dörren och kontrollerar om man har med kort.... då man liksom måste ställa ner väskan öppna upp den, rota bland alla svett stinkande kläder och skor är det bara pest. Har man liksom en overall där det med FET text står SMÅLAND en väska med smålands ladskapsvapen och ser svettig ut för att man spelat match då borde det ju tändas en lampa. Jaha, hon är här för hon spelar! DÖÖÖÖ! Jag vet att det finns en anledning till att man ska visa kortet. alltså för att massa idioter inte ska komma in och äta maten gratis eller komma in i rummen. men nu skiter jag i det. Så länge man slipper korten så är jag nöjd

SOMEONE LIKE YOU



sitter här och lyssnar på tyler ward och borde ta tag i mitt liv och packa upp alla skit innan mamma kommer hem så slipper jag allt tjat. ska senare komma med ett fint citat från våran fysiklärare haha så himla fint och djupt.
jag åter kommer

VILL DÖ

måndag morgon och det känns faktiskt jobbigt. Riktigt jobbigt att det är skola nu. Jag mår dåligt. ÅNGEST!
och alla i alla fall nässjö och hultsfred börjar imon. Tänk er det. Få sova i alla fall en dag till.

Nä nu ska jag äta frukost

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Ni fattar inte hur sköönt det är att äntligen vara hemma och få sova i sin egna säng och att få hoppa av den där jefla bussen som dödat mig i fyra timmar.
Men nu är jag hemma och ska snart hoppa i säng och sova för det är skola imon! Och kärlek till mamma som äntlign fixat raouten !
God natt



bilder och mer info om sverigecupen kommer .....


Nu ska vi sova. Det går kanske inte så jät...

dsc00642 (MMS)

Nu ska vi sova. Det går kanske inte så jätte bra för Moa skrattar, Amelie spelar sexy snake, det tänds och släcks i korridoren, killarna i rummet jämte kan inte hålla käften och västergötland går och knackar på fönstrena. Men vi har kul i alla fall och även fast det inte gått kanon så är vi alla fall i b slutspel och imon möter vi dalarna. Vi ska kötta! En cool grej. F 94 landslaget har spelat landskamp igår och idag mot norge. Hur coolt är inte det. Dom var alltså på samma läger som vi är på fast för ett år sedan. Och nu spelar dom i landslaget. Väldigt häftigt! Lägg också märke till Moa i bilden (y) vilken snygging. Nä nu ska vi sova. Puss och god natt


TIDSINSTÄLLT INLÄGG

detta är ett tidsinställt inlägg

efter en snabb liten samling med tjejerna från Eksjö som ska till sverigecupen så sitter vi nu på bussen på väg till Katrineholm. Jag är skit glad att få vara med här. och hur det än går så kommer jag i alla fall få vara glad över att få lira handboll med fina tjejer och vara glad över att fått lära känna alla. jag ska kämpa, VI ska kämpa och göra vårat bästa!
Detta har varit målet i snart två års tid och nu är vi framme.
Kom igen nu flickor. Nu ska vi kötta :D


I CAN'T SLEEP

jag borde sova. men jag har försökt. innan var jag uppe en sväng och satte mig med mamma vid tv:n och kollade på spiran och svärdet tror jag det hette. blev i alla fall lite trött och gick till sängen igen. men blev as pigg efter 5 minuter så jag var tvungen att sätta på datorn. för jag blir oftast trött när Hannes är på..
men jag säger god natt i alla fall.
G'natt


taggar sverigecupen nu!!!

nu ska jag sova! eller inte än men jag ska stänga av min lille Hannes. Vi kommer troligtvis inte höras förns söndag! ha det bra så länge. :)

I'M GONNA LOVE YOU LIKE I'M INDESTRUCTIBLE

har näästan packat färdigt nu.
har bara lite belutsångest över om jag ska ga täcke eller sovsäck.
täcke är ju bäst och skönast men det tar en jädra massa plats. och jag har redan 2 väskor. fast jag kaaaanske. men bara kasnke kan tröka ner det i min stora svarta bag. och packa lite extara i den lilla röd-svarta. Annars. tar jag 2 filtar i ett påslakan. men det brukar bli svin kallt. men jag har ju packat ner ett par raggsockar med tanke på förra lägret då alla dog av kyla.
Haha, måste fundera på detta lite till. Dessutom ska vi ju träna imon innan vi åker och det gör allt ännu mer komplicerat aaah.
Jag ska lösa detta på nått vänster. hej så länge !

NO SKIDOR, YES PULKA

innan jag ska packa till sverigecupen så ska jag berätta för er att det inte blev någon skidåkning i valbacken. våra smålandslags ledare förbjöd oss. det var ju självklart tråkigt. men snön lär ju inte försvinna på ett par dagar så vi kommer kunna åka i alla fall!
Isället för skidor så belv det pulka åkning hos Moa. Ärligt talat så sög det. de 3 första gångerna var roligast sen dog jag varje gång jag insåg attjag var tvungen att på något sätt ta mig upp för den där hemska backen.
Vi gick in efter typ en kvart och kollade på film. NEW YORK, I Love You. skit konstig film som jag inte riktigt fattar innebörden av. sen någon annan där en killa ska ta hand om sin dementa farbror och han har nått baseball kort . tråkig film det med. Men nu ska jag sätta på musik och packa :D

TOFFIFEE

mamma fick toffifee i julklapp. nu har hon öppnat den. men jag fick bara fyra. jag ska äta dessa fyra med kärlek.
där slank den första ner... med kärlek

GRATTIS

Oj, oj, oj. Vissa taggade till ordentligt i sina kommentarer. Vill då bara säga att jag aldrig skrev något illa om att NI, alltså Nässjö vann. Och ja ni vann över oss. halva laget var dock inte med.

Men jag skrev det på Facebook, GRATTIS. och jag säger det igen. Grattis !!!!! Klart som fan att jag är glad för eran skull. jag vet ju hur glad man blir när man slitit i 3 dagar, gått upp tidigt och sedan går och vinner det där guldet man väntat på sedan man började spela handboll. jag vet inte mer vad jag ska säga.  starkt av Celine att sätta den avgörande straffen i semin. Och Towe. Starkt av dig att stå i mål och dessutom köra vidare när man blivit skjuten i ansiktet.. men jag menar det. Grattis.
Ni är med på alltomhandboll.se också. de är rätt tufft (y)

I'M AT THE WAR OF MY LIFE

Är färdig med rummet nu :D så jädra gött.
Så nu är jag sjukt trött. ska väl bara prata lite till med Elin. Smsa lite. Sen ska jag lägga mig och tagga Valbacken med M och H imon haha. Fan vad skoj !



gammal, gammal bild!!!


TAKE OUT ALL YOU'R BIG PLANS


Rev nyss ut alla mina byxor.
Hur har jag fått plats med allt ? Fattar fan inte. jag kommer slänga en massa nu! I promise. Fast några kommer nog bli shorts eller liknande.
 

GALET

nu då har jag städat mina lådor i byrån med trosor strumpor och träningskläder. Och gissa vad jag hittade. Våran seriesegrare tröja från 2007.
och jag kan ha på mig den :D

EKSJÖ BK i guldtext och på baksidan står det seriesegrare 2007 haha
vilka minnen. :D

JAG HAR INGEN KONTROLL

ingen bio ikväll. orkar inte ta på mig kläder för jag har gått runt i min pyjamas tröja heeela dagen. kollade lite på Cougar Town innan och nu så kikade jag in på Moas blogg. jag blev inspirerad till att städa min en garderob och hela min byrå för jag hittar inte bland mina trosor längre och att hitta ett par träningsbyxor är svårt. så ja nu ska här städas :D


NO ONE UNDERSTOOD

satt och kollade på en dokumentär innan om Take that och deras reunion. Blev lite blödig. i alla fall lite emotionell. Använder så himla fina ord nu för tiden.
I alla fall så sitter jag och lyssnar på deras skiva Progress nu. jag har bara hunnit med första. The Flood.'
Samtidigt kollar jag texten på let's sing it och.....
deras texter är bra. Dom sa att man kan tolka dom som man vill. för det finns ett budskap i texterna. och det gillar jag. att man får sitta och fundera lite på vad dom menar!
Fina texter är lika med bra låtar ! om man nu är lite musik nörd.

....

jag ångara mig lite. det blir Svinalängorna istället haha ;D

JAG HAR FUCKAT UPP IGEN

Okeeeej, jag är tillbaka.
jag vaknade vid halv 1 idag. Eller jag vaknade väl  vid 11 men låg och snoosade till halv 1. Snart är det mat säger mamma haha och jag åt frukost för typ  1 timme sen. men sånt är ju livet.

ikväll blir det förmodligen bio med Moa, Amelie och kanske Hilda.
The tourist blir det. Och det blir nog kanon. jag kommer i alla fall dreggla över Johnny Depp (a)

INGEN KONTROLL

jag tappade fullständigt lusten att blogga när jag läste på michas.se att hon är gravid igen.
egentligen ska jag inte lägga mig i. men hennes argument var att hon inte visst att man kunde bli gravid så snabbt (alltså 1 månad) efter en förlossning?
Är hon dum ? Inget preventtilmedel heller ? Vad tänker man med då ?
A, jag återkommer väl. Hej

Nu mina fina vänner så hoppas jag att ni h...

Nu mina fina vänner så hoppas jag att ni har läst om vad ni ska göra om det blir som i the day after tomorrow. Jag avslutas detta inlägg med att säga god natt och sov gott. Puss


såg solen gå ner igen

jag sitter här på mitt rum, lyssnar på Liqour Store Bluse och kollar ut genom fönstret. Jag ser de fina ljusslingorna. Men jag ser också att det snöar. Jag ser att det snöar en massa. Jag funderar på om vi kommer överleva denna helt sjuka vintern. Om jag inte minns fel så sa en lärare en gång. jag tror inte att vi behöver vara så oroliga om klimatet för sådana här vintrar var det för 10 år sedan och då var det inte så farligt med klimatet.
Låt mig då förtydliga en grej! DETTA ÄR KLIMATFÖRÄNDRINGEN.
Vi kommer ha vinter året om snart det kommer bli som i Day After Tomorrow.
Så alla där ute. Här kommer en lista på Doe's And Don'ts
-
Leta reda på ett bibliotek. Med många tarppor så att vattnet inte kommer in.
- Råna ett apotek innan vågen kommer för att ta med Penicillin i fall att någon får ett infekterat sår
- Läs på internet hur man bäst håller värmen.

- Hjälp INTE fransmän som fastnat i bilar. För då blir detbrottom och du utsätter din vänner för fara.
- Och gå absolut inte tillbaka för att hämta deras väska.
- vad ni än gör! ELDA INTE UPP BIBELN.

that's it.

BRUNO MARS

åååh, jag kikade in på Elins blogg och läste hennes text Talking To The Moon.
Då kom jag på att det är ju självaste Bruno Mars låt.....
Den är himla fin. Såndär gråt låt som Elin inte får lyssna på egentligen för då saknar hon bara mig. Men jag tänker lägga upp den låten här för den är himla fin!
Enjoy, förövrigt tycker jag ni ska lyssna på hans skiva för den är riktigt bra !


Hittade också musikvideon till Grenade !


här har ni Talking To The Moon med text till och med. Inte illa pinkat !

ÄR HELT SLUT PÅ RUBRIKER

ska hoppa in i duschen nu. har inte gjort det sen träning. fy skäms på mig. sen borde jag sova. och det lutar väl åt det.
hej så länge :)

....

Vissa människor.... förstår man sig bara inte på.

WHY DON'T YOU SAY SO ?

är oerhört bitter över att Nässjö vann. för om dom vann så betyder det att vi också kunnat vunnit. Ellerhur ?! Så kan man ju se det. AS BITTER. Värsta bitterfittan är jag...
sen fick jag ett sms av Elin. Hon tycker vi ska lana nu när vi båda har egna datorer!
Jag håller med as skoj. Så skrev hon innan skolan börjar.
Då dog jag för det är Sverigecupen i helgen. Och inte kan jag lana innan dess. Fan !
men en vacker dag mina kära vänner då ska vi lana så in i helskutta :D

Jo, vi tränade idag. och vi spelade lite mot 94 orna och U damerna. och jag svär på att halva eksjö klubbs damer är skadade nu haha. men nästan. en arm, en fot, en näsa osv.
men inte gör det oss något nej nej.
kollade dessutom på herr matchen efteråt. de mötte Bilagan, tydligen något B växjö lag antar jag eksjö vann ialla fall och datadoktorn i växjö gjorde min dag (a)
kyss och smek på han :)

Mhmmm

Just nu : byter lakan i sängen och det är det tråkigaste som finns!
DÖ PÅ DET !

saknaden är stor


Jaha, är nu hemma från hallbybollen och jag vill ändå säga att jag saknar den cupen. JA ÄR BITTER. det var inte så tuffa lag med i år och tänk om vi varit med. Vi hade haft chans på guldet. Tänk vilken känsla att stå i A hallen och spela !!!!
det är just däeför man spelar handboll. för att få uppleva de där lite bättre minnena !!
Jag lovar er att vi nästa år kommer vara med. annars så sätter jag ihop ett eget lag och drar dit själv hah!


JA DEN ÄR FIN, DET BLIR RUBRIKEN!

har nu tittat på lucia filmen och druckit oboy med M och H.
och jag kan ju bara säga att simon wermelin är för jädra kul på den filmen. stjärngosse med solbrillor. haha.
nu kollar vi på Criminal minds och ska väl snart släcka lamporna :D
imon bär det av till Jököping för att kolla på handbollen som sagt! det blir gött mos.
Puss och god natt från oss

en bild från typ 2 år sedan då vi fick för oss att gå ut och gå runt sjön. men fastnade på campingen



JAG TAR SPJÄLLSÄNGEN !!!

VISSA GREJER GÖR EN LYCKLIG

NU DRAR DE TRE MUSLIMERNA HEM TILL HILDA. FÖR NU SAK VI PARTAJA HELA NATTEN LÅNG ;D

haha, nä! Vi ska sova för om inte så åker jag hem igen.

JAG KAN TJATA TILLS DET HÄNDER NÅGOT BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG

var som sagt hos hilda idag (y)
var bara där en snabbis och slog in presenterna. Sen stack vi till Amelie för att fira hennes födeslsedag. Kladdkaka och grädde :D mums.
blev mycket prat om nyår. fina tjejor de där !

i alla fall så är jag hemkommen från träning nu. det gick väl bra. sprang ute innan och shit vad snabbt det gick det var nog världsrekord för min del :D
men nu efteråt får jag ont i lungorna när jag andas in. hoppas det går över imon för då ska vi träna igen och möta U damerna tydligen.
Vi hööööörs

rixfm festival 2010! I'll be there again! :D

KNACKAR SNART PÅ HILDAS DÖRR !



jag beger mig alldeles strax till Hilda :D
jag vill sjukt gärna ta med mig min hannes. Vi kanske kan lana mohahaha.
alltså Hannes är min dator.
i alla fall så får og hannes stanna hemma. Tyvär. Skulle vara kul att ta med han på utflykt.
men det får vänta vi ses :D



YOUR BODY IS A WONDERLAND



havregrynsgröt med jordgubbssylt! Det är underskattat. Så otroligt gott. Sen hittade jag rostbröd i frysen så det blev rostatbröd med vitlökssmör. Så nu luktar jag fantastiskt gott i munnen!
Nähä. Nu ska jag borsta tänderna, ta på mig kläder och smsa Moa och se vad som händer så hörs vi senare :)
Ciaoo

GODAY

god morgon, eller sak jag säga god dag ?
det är i alla fall måndag idag och jag vaknade för nästan precis en timme sedan.
jag har inte en aning om vad som händer idag men jag vet i alla fall att jag ska äta frukost och kanske hitta några bilder på Amelie på mammas dator och ladda upp här på bloggen eftersom hon fyller 16 år idag. Grattis emir och Fredrik med :D

jag han med en bild innan......

.... Oj har visst min pyjamas tröja ut och in, OCH bak och fram haha :D

mellanstadie nivå

jag gick aldrig och la mig för när jag satt på toan (haha) så hörde jag hur det plingade till i datorn 3 gånger på raken. det var sebbe, gustav och fidde -.-
dom muckade.
och när började man skriva K, bry ?
Svenska tack ...
blir galen på de tre.  de påverkas av varandra dom är som vi tjejer var i 2an 3an 4an. Gillade inte hon morötter, när då gillade inte jag heller det. Sånna är dom faktiskt. sorgligt....
Men nu ska jag lägga mig.
God natt

DANSA GATA UPP GATA NER



vem orkar vara seriös 23.49 ?

ska snart gå och lägga mig men först vill jag bara berätta att Pensionärsjävlar är sjukt bra. Jag garvar varenda gång jag ser det och det även om jag bara ser 3 minuter av det. Klockrent!!!! Carmen åker och köper Redbull åt en snubbe! jag diggar Carmen från Australien.
Dessutom så fyller Amelie år om cirkus 15 minuter så alla som i alla fall läser min blogg kan ju gratta henne.
Sen åker Julia till Thailand. Kvinnan bara lämnar mig här "o
jag är helt förkrossad.
I alla fall.
Gnatt ;)
och glöm inte säga grattis till henne! Lova ! Speciellt du Spermelin <3 haha

HAVE EVERYBODY LOST THEIR MINDS ?

sitter och kollar på Good Luck Chuck (gillar förövrigt den filmen) så blir det reklam och jag zappar till TV10, Amerikansk fotboll. och Amerikansk fotboll, hallå. Vad är så kul med det. Domarn blåser man springer lite, kastar lite boll, blir ner manglad av 4, 5 stycken biffar.
Allt detta inom loppet av 15 sekunder max.
dessutom är det bara mörka med vilket tyder på att vi vita är för svaga. mohahaha
dit jag ville komma var att Amerikansk fotboll kan försvinna och den person som kan förklara för mig hur sporten går till ska jag ge 1000 :- !

nu ska jag kolla på film igen :D

VISSTE NI ATT...

Visste ni att jag stör ihjäl mig på när man målar utanför när man målar naglarna! Fine att det kommer utanför men ta för i helvet bort det då !!!!!

.....

There I just said it. I'm scared you'll forget about me.

DO YOU KNOW ME AT ALL

Jag dör nästan varje gång datorn sölar. Jag få panik, jag kallsvettas och tårarna är svåra att hålla tillbaka. Jag är orolig, livrädd, TERRIFIED!
Min kära dator. Dö inte. Lämna mig inte en gång till. Du är mitt allt

This town is colder now

Idag började Hallbybollen. En handbollscup i Jönköping som vi varje år varit på. Men pga Sverigecupen så är vi inte med iår. Och vi vann förra året klart som fän att man vill vara med och försvara sitt guld. Aja, Moa är i alle fall där idag och kollar lite på Eksjö lagen och det går väl sådär detär än så länge bara P99 som vunnit. men På tisdag är det jag som följer me och kollar på slutspelet. Jag är taggad och vill vara med och spela men får nöja mig med att sitta på läktaren.

Men påtal om sverigecupen! jag är med i Smålandslaget :D LYCKLIG ÄR JAG !!! Och jag ska kämpa. så är det! Kom igen Småland!

julfirande i Hult 2/1 2011

inga bra bilder deär liksom tagna med min uråldriga mobil som lägger av när som helst


 
morbror Tony på Alice fyrhjuling


Alice spelade Wii och den andra morbron det vill säga Alice pappa la sig på golvet och kollade på (y) 


efter julklappsöppningen fick Alice en ratt till Mario Bros spelet. Hon älskade det kan man väl säga utan att ljuga

Ja, det var lite bilder från eftermiddagen i Hult.
jag åter kommer

amazing that we got this far

min dator är fixad!!!! och fatta vad glad jag är. jag är lika lycklig som kusinen när hon spelade mario på sitt Wii haha. As söt. går närmare och närmare TV:n typ skriker och skrattar för att hon är så inne i spelet. Och snart ska hon bli storasyster och jag hoppas att den kusinen blir likadan för sicken tjeje Alice är alltså.....
Mm, men nu om min dator! den funkar och nu blir det uppdatering. det kan jag lova.
kommer med bilder strax ska bara lägga över dom på datorn
hej

Tack gode gud för min morbror! Haha. Jag t...

Tack gode gud för min morbror! Haha. Jag tror att han har fixat min dator. Den laddar på något vänster. Fast hela skiten kommer bli återställt. Men sen kommer jag tvinga erika sitta med mig och ominstallera allt för det tänker inte jag göra själv. Nu ska vi käka :D hej så länge


Dag ?- Något jag saknar

låter klassiskt eller konstigt. men jag saknar kärlek. Att få älska någon och liksom känna att den personen känner samma sak. det är simpelt!

jag saknar tiden i malmbäck när jag var 3, 4, 5 år. Då man kunde springa barfota på sommarkvällarna och leka med Hanna. Då barnen i kvarteret oavsett ålder kunde spela dunken tillsammans. Inga bekymmer, inga problem bara ren lycka!

jag saknar sommaren. en utav de bästa somrarna i mitt liv. då satt jag på stan, på "kontoret" med Elin tills klockan blev 2, 3. Vi bara pratade, pratade och pratade. Det var den sommarn jag hittade mig själv. eller i alla fall lärde känna mig själv bättre.

jag saknar den tid då de tre muslimerna var odelbara.

jag saknar alla fina minnen som gör att det bubblar inombords.
så alla småbarn! ta vara på de gånger då ni sitter på Princess och fikar. man vet aldrig vad so, händer imon.

och nu blev jag sådär sentimental. SÖK HJÄLP JOHANSSON

kärleken gav tröst



satt innan och kollade tillbaka i bloggen vad jag gjorde förra året. Och vilka ideer och vad ärlig jag var haha så skön är jag ;D
nä det blev rätt sent iag trottsallt. ska nog gå och lägga mig men första ska jag taett iskallt glas vatten och........ sen kissa :D
god natt fina människor!!!

Ring i skon ?? ;o

Höl på att somna innan- jag var typ vaken. fast jag sov........
i alla fall så började fångarna på fortet och då blev jag så jädrans nervös så jag vaknade till och mammastod ju och skrattade åt mig med så då vaknade man till ännu mer.
känner att detta har varit värsta degar dagen. Vill nästan ut och springa en runda efter all glass och nötter idag hah.
men nae. fast imon blir det ändring på det hela då ska vi till Hult och fira julafton med mammas släkt!
trevlig trevligt.
har inget att göra -.-
hej så länge

all we ever do is say goodbye

har bara suttit hemma idag. ätit glass och chili nötter haha.
men fy fan vad gött. och dagen har gått snabbt, pratade dessutom med Anton i telefon innan. trevlans.
och chili nötter är starka. det bränner i munnen.
nu har jag inget mer vättigt att säga

ÅRET 2010

ingenting ligger iordning men ja, ni kanske förstår lite




Utkast: Jan. 1, 2011

jag är på riktigt depp över min dator. hoppas bara att morbro tony kommer till "julafton" imon i Hult så kanske han kan hjälpa mig.
men jag nördar Eihanna nu på mammas dator.
Jag har 3 låtar som jag gillar.
California Kingbed, Man Down och Fading.
here you go

California kingbed

Fading

Man down


Complicated är också sjukt bra !!!!!!!!!!

Kvällen igår :D

jag är ganska fail. min laptop har bangat så jag sitter på mammas tråk dator det är absolut ingen värsting.
men igår var sjukt skoj !
haha Elin och jag sitter på FB chatten och pratar haha
herre gud vilken kväll.
och Eve, lägger sig jämte hunden och tar kort på sig själv och hunden i ett hörn haha.
Eve, Eve! vilken kvinna.
Sen fick jag världens finaste bild på Mig Julia och Linnea på stan. men jag vet i fan om jag tänker ladda upp den haha
Gott nytt år i alla fall :)
2011 ska bli ett bra år !

Nu är jag hemma och ska sova. Mer info kom...

Nu är jag hemma och ska sova. Mer info kommer imon!


GOTT NYTT ÅR

detta är ett tidsinställt inlägg. antagligen står jag på torget med alla fina vänner och firar det nya året!

tänk vad ett år går fort. tänk vad mycket som kan hända. tänk vad mycket man lärt sig om sig själv och om andra tänk på alla de roliga stunder då man skrattat så att man seriöst inte kan andas. tänk på vad man gråtit och tänk på vad mycket tid man lagt ner på efterblivna idioter. tänk vad härligt år 2010. jag har lärt mig mycket. jag har skrattat tills min mage ömmar. jag har gråtit. jag har träffat nya vänner. lärt känna vänner på nytt. varit helt förtvivlad. varit överlycklig...

va fan... 2010 har varit ett bra år mina nya vänner. Elin Widén. jag är glad över att du finns i mitt liv. Hilda Franzén... livet kan va svårt ibland. och vad som än händer kommer jag alltid stå vid din sida var sig du skrattar eller behöver tröst. Moa Ekman. Fan vad du växt i mina ögon. Dig släpper jag aldrig taget om. ALDRIG.

så kära vänner. ta vara på den tid ni har. uppskatta även de svåra stunderna för alltid lär man sig något.What doesn't kill you makes you stronger!

Gott nytt år!

RSS 2.0