mohahaha

och by the way !!! Jag ska få en I phone :D

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Vet ni vad... Vi kom tvåa i beachhandbollen. Från att komma näst sist i gruppen så kommer vi tvåa. Och vet ni var det bästa var! Att jag fick spöa Anna och Johanna :D
Innan var jag med Elin på Ränneborg. Fan vad jag inte saknar att cykla ut dit det är alltid motvind ut x|

Och snart är det avslutningsmiddag, på tisdag faktiskt. Det känns skit konstigt. Men med våran låt kommer middagen bli den bästa på länge ;) VÄNTA OCH SEEEE säger jag bara. 
Nä jag ska ng kola färdigt på bachelorette nu.
Heej :)

......

nu är smått irriterad så jag tänker tröst städa mitt rum och sen sova. HEJ

MÅNDAG

Jag lekte med Moa och Hilda idag. Vi åt den överblivna dumlekakan från lördagens kalas. Den slank ner fint med ett glas saft. Sen åkte vi till Hilda för att fixa det sista inför morgondagens utklädningsdag. SPANK ME säger jag bara mohahah. Jag är taggad. Jag kommer dö av skratt. Blir bara jävligt tjurig på att Simon inte säger vad han ska klä ut sig till -.- Något tajt får jag till svar när jag frågar. Och nej, det är inte Batman!
Nu ska jag städa mitt rum. Byta lakan med för den delen. Jag får krupp när mitt rum är stökigt.
Hej så länge
Puss på röva ;)

Mhmmmm

... och jag är hemma... och jag är hyfsat pigg... och jag håller på att packa upp... och jag hatar det... och jag är glad att jag åkte... och jag har lärt mig mycket... och jag har skrattat i smyg åt skåningar... OCH JAG ÖVERLEVDE VÄRLDENSUNDERGÅNG !!!

Ja! Jag är hemma från Vinslöv och Reg-lägret. Jag ska inte klaga för det var inte så tufft som jag trodde det skulle bli. Jag har ju spelat bättre handboll men jag är nöjd fasen. Matchpasset gick bäst så vi får se hur långt det räcker. :)
Nu håller jag på att packa upp... jag döööör. Men jag gör det. Sen ska jag kolla liiiiite på BB sen blire sängen 
PUSS PÅ RÖVA DIN!!

:)

God kväll.....  Nu vet jag inte vad jag ska skriva förutom att jag kollar på skor till avslutningen och lyssnar på massa musik, funderar på att packa till regionslägret imon. Ska åka vid sju -.- 
Funderar på om jag ska ta och skala en morot eller liknande. Dampar också för att jag sparat en massa fina bilder som inte sparats? 
Aja... jag ska packa nu. ha det fient

Friday

Jag borde egentligen gör min utvärdering av bakprovet. Men jag vet inte vad jag ska skriva. Så jag kikade in på min frus blogg och kom sedan in på weheartit.com. Där har jag nu fastnat och kollar på en massa fina bilder.




jag dör så fina :) ha en fein dag mohahahahha

TORSDAAAAG

Jag mår rätt fint nu, speciellt eftersom att jag vet att Simon inte är avskräckt över min dubbelhaka när jag sover och för att jag varit med finaste vännerna på Princess nu i eftermiddags :) Sen blir den ju inte sämre när man får en massa presenter, haha. En fika, BH, ring, mascara och så choklaaaaad (A)
Och jaa, Simon gillar mig trotts min dubbelhaka :O Jag har nu insett att han är en sådan jag ska hålla fast vid ;D 

Aja, under the coconut tree spelas och jag taggar träning om si sådär 20 min. Så det är nog bäst jag kilar! 
Ha det sketa bra! Håll även tummarna för oss inför vårat core pass med klassen :)
Puss på röva  :)

simon utvärderar emmas dag ;)

-Godag min damer och dam älskare !
Dagen började med att jag försov mig till bakprovet som jag tyckte gick bra men fredrik delade inte den upfattningen med mig... fuck off! Simon hade coolaste U2 t-shirt på sig idag.. ;) nu är han här och gosar(; nu orkar jag inte skriva mer puss och kram osv osv.. 


14 MAJ ;)

Åkte direkt till Erika efter skolan för att sedan åka vidare till pappa för liiite smått födelsedagsfirande och grillning med släkten. Och herre vad jag gillar släkten :) Speciellt farfar. Vilken människa. När han är igång, ja då är han i gång!!!!

Är nu i sängen och lyssnar på the script. Det är förövrigt min födelsedag nu. Den började inte så bra. Men jag hoppas den blir bättre med en massa mys med Simon och vännerna imon :)
Såg även en bild från skolavslutningen i sjuan. Fick lite ont i magen och började tänka på allt som hänt. Det är en del och shit vad man förändrats på tre år........
Aja, nu ska jag sova. Puss på rövaaa !!!!!

TORSDAG


mina änglar

Idag.... fi fan. Jag har aldrig cyklat så snabbt som idag. Vi hade tipspromenad fast medcykel med klassen. Indelade i lag och allt. Och varenda jävel i våran kalss är ju vinnarskallar.... Men jag ska inte klaga för 9c1, det är grejer.

Handbollsträning kl.18. Då blev det en springrunda, sedan step up på såndär låda ni vet  ;)  och sen en massa core övningar. Och mina låååår. Galet. jag känner redan nu. 
Det finns nämligen två övningar som dödar mig. 
1. Man gör knäböj i takt med musiken, och när Anette säger till så ska man stanna i typ 90 grader och gunga.
2. Man boxar uppåt på en annans händer
Man dör, jag börjar skratta för det bränns som att man tänt eld på hela kroppen. OCH Moa ska vi inte tala om. Haha.
Taktkänsla gånger tusen vah! Så kul. På stepup mojen så hoppar man lite. Och jag var skit serriös och tog i liksom. Så vrider jag huvudet och kollar på Moa och börjar as garva. Ni kan ju gissa.
FÖRLÅT MOA ;)
Men nu ska jag kolla på BB.
GOD NATT, puss på röööövah

TISDAG

Ligger i min säng och lyssnar på Håkan :) Vid protesfabriken rullar just nu. Fin låt. 
Mamma och jag var inne på Lindex innan och köpte långklänning ;) Det ni. En  grön brun sak som trottsar er alla som tycker det är fult!!!!
Sen pekade jag på en massa saker som jag förhoppningsvis får då jag fyller år. På lördag alltså ;)
Haha, nu ska jag ta och hänga in mina vinter jackor. Känns gött. Hej för idag :)

MÅNDAG

Nu är det är så här va att jag är sketa glad. Varför? tänker ni då. Jo det ska jag berätta för er.
För det första är det sommar  och det är jag överlycklig över även fast dom säger att det blir vinter igen på torsdag.
För det andra så spelade vi beachhandboll. Man blir trött i hela kroppen. Hjärnan vill kunna springa och kötta söndrer alla. Men kroppen orkar inte. Och den känslan älskar jag ;D
För det tredje så är jag kääääääär :)
För det fjärde så fyller jag snart år, mohahaha
För det femte så är musik det bästa som finns !!!!!
Då vet ni.
Puss på röva :)

IT'S A BEAUTIFUL NIGHT, WE'RE LOOKING FOR SOMETHING DUMB TO DO

Nyduschad och allt så sitter jag i min säng och lyssnar på The Script och gamla boybands låtar haha.
Kommer ni inte ihåg BacKstreet Boys, I Just Want You To Know ?? Herre, vilka minnen man får tillbaka då :)

Har i alla fall klarat av mitt första riktiga core pass idag. Det bränndes, jag kände något i varje övning. Galet. Men när säsongen börjar på riktigt så kommer jag vara värsta biffen. Jag citerar Micke Sjöbrink haha: "Du kommer spriga runt som en snorlorska på plan!"
M-m-mmm. Jag lovar er att det är mitt mål: Att springa runt som en snorlorska säsongen 11-12 :D

Imon så tar jag i alle fall bussen till storasyster i Nässjö :) Mys pys.
Men gå och lägg er nu! Hej

KOLLA........

... vad fint det blev... Ett hjärta och allt. 
Nu så drar vi ner på stan ;)
HEJ

DET ÄR TORSDAG LOOSERS

Heeeeeeej, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Hildao och Moa är här. Dom följde med mig hem efter nationella som gick sådär. B1 som det heter gick bra med B2 gick mindre bra. 

Jo men som vanligt när vi leker så bakar vi, idag likaså. Idag blidde det rulltårta som fuckade upp totalt. helt degig i mitten -.- men kanterna var goda. Och så mini kladdkake muffins :D

Nu sitter vi på mitt rum, lyssnar på musik, pratar och innan så avslutade vi vårat axe/hårsprays krig. Det luktar mumma här !! NAAAAAT. Men jag lyckades i alla fal köra in lite axe i Moas mun! Nöjd är jag.

Jag ber också Hilda och Moa skaffa sig ett liv för dom sitter och leker med min paljett kudde haha. Söta. 
Puss på röva ;)
Ni kanske inte ser, men de vänder paljetterna till silversidan haha. Och så sjunger de med i musiken samtidigt. JAG DÖR :)

ONSDAG


Tjena mittbena! Det är onsdag idag och det betyder att det inte är så långt kvar till fredag!                                    Man ska alltid vara optimistisk när det gäller fredagar. Det lärde min gamla fritidsfröken mig.                                                                                                                                                                                                     I alla fall så ska jag snart hoppa in i duschen. Som jag sagt tidigare så har vi varit ute på Ränneborg och sprungit coopertest. Jag är väl hyfsta nöjd med mitt resultat. Men visst tänker man alltid att man skulle kunna sprungit liite snabbare och ökat liiite tidigare i slutet. Gillar inte de tankarna. Men jag klagar inte. Frästen, jag har haft sån jävulsk träningsverk igår OCH idag. Den blir ju värre för var dag som går. Jag kunde inte ligga rakt inatt för att mina jumskar är så stela. Haha. Jacob frågade om jag var gravid idag ????? Hallå eller.                                                                                                                                                                                                       Men jag säger så här: Jag kan ta all skit, jag kan ta all smärta, för jag har GREY'S ANATOMY I MITT HJÄRTA <3
Så enkelt är det. Nä innan min älskade serie börjar så ska jag duscha.

Puss på röva ;)

3 Maj !

Såheeer såg vi ut. I fina röda overaller ;)


Först och främst ett stort grattis till min mormor som fyller år idag. Ålder bör ej nämnas ;)
Har idag tränat lite handboll på intressevalet! Det flöt på mer än vad jag trodde det skulle göra. men det är ändå kanon gött att ha sovmorgon imon. 9.50 drar skolan igååång! Missade dock The Bachelor innan -.- faaaan. Det är ju då den där Brad Womack pratade om den tjej han valde. Emily, eller Em som han så fint kallar henne. Aja, jag var i alla fall på någon såndär övning för brandmännen. Så jag och Hilda satt i en bil och fick leka skadade. Alltid lika spännande och idag fick jag prova klippa med en såndär sax dom använder. SVIN TUNG! A det ska n veta. Den vägde skit mycket. Men tack brandmännen för ni finns och för att ni orkar bära den där saxen haha....
Näää. Om jag ska ta på mig pyjamas och rensa bland alla mina bilder...... Mm,
puss på röva så länge.

2 MAJ

så sööta ;)

Ja, det var ju ett tag sen sist. Men jag har inte haft så mycket att skriva mer än att jag lööökat hela lovet och myst med Simon. Ville i alla fall säga att jag är tillbaka. Inte på heltid. Men handbollen har dragit igång igen. Och jag kan ju inte påstå att det ver någon mjukstart. Men vad jag vill säga är att alla säger att de gillar känslan efter en jobbig träning. A men inte dirket efter. Fy fan. Då vill man ju bara gå och gömma sig. Känslan när man har duschat, ätit och sätter sig i soffan..... DEN känslan är den bästa. Då är man nöjd över sin insats. Ibland kan jag tänka att jag skulle tagit i liiite hårdare. Men nä, idag är jag nöjd. Dels för att det var  sjukt jobbigt eftersom jag är vääääldigt otränad och för att jag gjorde det jag kunde. :)
På onsdag då ska vi tydligen bege oss ut på ränneborg för lite Coopers test (y)
Kanon kul verkligen. Men jag ska tagga.
Nää, sov gott kära vänner.
Puss på röva !

RSS 2.0