HEY BOY I REALLY WANNA BE WITH YOU

jag kämpar med mina svenska debatt. jag hatar det jag dör jag går under mitt liv suger för tillfället. inte äns musiken kan rädda mig -.-
daaaaaaah!!!!
och ida spammar med massa äckliga emoji figurer
daaaaaah!!!!!!!


men annars så har vi fixat en bild!! a eller Lukas har ;) fin fin jue!!!!!

IT'S A CRAZY, CRAZY WORLD

Iphone suger med aouto mojjen när man stavar. Självklart menar jag kissig, inte kossor och cykel, inte det som det nu står i förra inlägget. Jag tackar på förhand med att du har överseende med detta


EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT

Men absolut. All heder till "gatustenen". Men är man så kossor att
Man varken kan stå eller sitta så är det inte kul med gatusten. Nä, speciellt inte om man sitter på gyllen och ska trampa sig hem efter skolan. Jag menar inte att en stad bara med asfalt är lösningen. Nej vi måste ju bevara den gamla trädstaden, den är ju faktiskt över 600 år det är ju nästan så att man måste K-märka gatustenen i Eksjö. Ja men visst. Nu tror ni att jag är en "såndär" tjej som inte kan hålla koll på blåsan. Älskade vänner! Då tror ni fel. Jag hade inte äns blöja när jag var spädbarn! Mohaha skämt och sido. Dagen jag talar om var väl lite extrem. Jag menar.... Jag tror inte jag hade klarat av att gå hem på stenarna. Ojämnheterna hade orsakat för mycket rörelse i min blåsa så att säga.

NÄ MEN HÖNNI. Ni känner ju mig. Jag är ju både seriös och oseriös ;)
Men det är faktiskt fett jobbigt att cykla på kullersten när det kallar!!
Men nu ska jag kika de sista 4min på Idol

Ciao!


IN MY CASTLE I'M THE FREAKING MAN!

Hejsan, hejsan! Läget med er?
Allt är bra med mig. Fortfarande förkyld men hoppas som satan på att kunna vara med imorgon på träningen! VATTENGYMPA JUE! Mohaha. Vatten gympa är det är det bästa dom finns. Jag skojar inte. Jag glömmer liksom aldrig förra säsongen när jag och Elin varje torsdag köttade på passet. Vi får se hur det blir. Jag har ju fortfarande dolor en mi cabeza och mi nariz es como un vattenfall.

I alle fall så var klassen och käkade på Sunrise! Det var vääääärt. Jag tog mat treee gånger. Jag är fortfarande mätt 5 timmar senare. Jag funderar ganska så hårt på att hoppa in i duschen. Men innan det -----> en promenix med musik på högsta volym.
Hej så länge :))


UPPMÄRKSAMMA

Hallå mina vänner. Jag är no longer en blogg.se brutta. Jag är nu ett devote.se fan!

NI HITTAR MIG HÄR emmajohanssonen.devote.se


VI SES IGEN



Två från i lördags


Okej, jag var as taggad för att slänga in ett blogg inlägg nu på håltimman men nu så försvann den lusten direkt och det bara för att en massa små barn ska blogga och visar pattarna! Okej om ni vill visa pattarna eller gillar att blotta er. Absolut det gör jag med ;)! Men gör det i er ensamhet. För det första är det en aning vidrigt. För det andra. Tänk på alla äckliga gubbar som sitter hemma och dreglar över just DIG. Känns det bra? Verkligen?... Tänk igen!

Men då var det sagt. Vad har jag gjort den senaste tiden?
Firat Ida med en massa annat härligt folk och det var sjukt kul. En såndär värd kväll man liksom inte kan släppa ur minnet riktigt. Till största del så beror det på maten men fan vad härligt det var att få prata av sig med grymma tjejer och så klart Ludde.

Men på tal om maten! Vi var på Sunrise och åt. Jag bor jämte Sunrise men aldrig ätit där och vilket misstag jag gjort. Jag tänker på deras buffe dagligen och ångrar varje sekund att jag inte gick och tog en gång till haha.

Nu när jag tänker tillbaka så har jag inte gjort så mycket annat än att tänka på den mongoliska buffén på Sunrise och haft ångest över matten. Så nu sitter vi här på bibblan och räknar just matte. Men det går inte så bra. Mitt mål innan lunchen är att fått i alla fall en uppgift gjord.

Och så innan jag ska börja med matten så ska jag dela med mig av en sjuk upplevelse. Igår på träningen sprang vi en runda i regnet. Ingen överdrivet lång runda men när jag kom tillbaka och satte mig när på golvet så pirrade det i heeela kropppen. Det var världens konstigaste med världens grymmaste känsla. Det kittlade ända ut o fingertopparna! Aldrig känt så innan.

Men nu ----> MATTE

VI SES


Ja det var ju ett tag sedan och det kommer bli så framöver att ni inte kommer höra av mig på ett tag... Kommer det bli för olidligt så får ni väl hojta till.

Jag tänkte i alla fall att jag kunde berätta att jag nu är en utav 12 elever i EK11. En jäkligt go klass. Det finns liksom lite för alla. Lite goa brudar och så klart någon man kommer bråka en aning med i framtiden. Men en klass är inte komplett om det inte finns någon att tjivas med. Det finns lärare som man kan undra rökt på precis innan dom kom in i klassrummet, en del som inte fattat att yrket lärare innebär att man faktiskt också gärna får UNDERVISA och lära ut.. Men visst är det kul!! Nya utmaningar och redan nu smider EK11, det lite smartare valet planer om en härlig klassfest. Är det inte bara helt fantastiskt? Jo det är det banne mej. Så tre år med alla EK elvor kommer gå snabbt och smärtfritt! 

Mår jag bra då? JA! Efter omständigheterna så gör jag fasen det och det är jag sjukt glad över och det är tack vare mina fina vänner och ni vet vilka ni är! Ni är guld värda. 

Nu ska jag väl fortsätta med mitt musik lyssnande och tagga morgondagen som innebär middag med brudarna på Keskins för att fira Ida Svensson som är 16  :) hej

RSS 2.0