MÅNDAG

O men tjena. Hur har eran dag varit? Min dag har varit kanon fin. Sova till tolv sen frukost med Nisen på Princess. Sen lite häng på campingen med Amelie, Jon, Philip och Lucas! 
Dessutom så har mamma bakat bröd idag.. Samma bröd som hon bakade för si sådär 10 år sedan... Mitt favvobröd jag om knapra på heeela vägen ner till Tyskland. Tacopaj blev det med. Alltid lika god.
Nu väntar träning! Det var sjukt längesedan och det ska  bli galet skoj. Jag får kick bara jag tänker på det:))

var frästen hos simon igår! Älskade pojk. Så fin. Åå jag får ont i hjärtat när jag tänker på att jag ska vara ifrån han en vecka till :(

Snart bär det av till tyskland med. Det ska bli galet skoj. Jag taggar liksom. måste packa bara.. och det ät det värsta. men fan vad kul vi ska ha :))
Nu ska jag byta om! Ha det kalas.
Kyss ;))

Moa spelar fixa naglar spel på coolaspel.s...

img_3279 (MMS)

Moa spelar fixa naglar spel på coolaspel.se. Tufft!!


Jag gillar att mobil blogga. Jag kanske bo...

img_4797 (MMS)

Jag gillar att mobil blogga. Jag kanske borde börja kalla bloggen för mobil bloggen. Men fan vad jag är hi tech ändå. Coolt.... Snart kommer Moa och Amelie då ska vi göra choklaaaaaad pudding 8) gott som attans. Hoppas också på en massa skratt och mys. Hög musik kan ni ge er på med. Takida och volbeat är det som ska spelas! Ha en fin kväll mina vänner. Håll skorna på och glöm inte paraplyet. Pyss och kjam.


SMS-inlägg


23/8

23/7 är det idag. Tre månader med Simone ;) Han är inte hemma. Men kvällen ska spenderas med Amelie och Moa! Det blir minst lika bra.

I feel the love from your heart is hitting me
I wanna stay to be yours for
eternity

puss


Yaya, väskan är upp packad, och jag är off...

img_8588 (MMS)

Yaya, väskan är upp packad, och jag är officiellt hemma från Åhus. Vädret var piss tråkigt och att vi åkte ut i åttondelen gjorde inte saken bättre. Men en sak vet jag och det är att jag har haft tre roliga, fina och underbara dagar med laget. Ni ser dom på bilden. Simon är på öland igen och imon ska han på Håkan och The ark i Kalmar. Om jag är sotis?..... En aning kanske ;) men snart kommer han hem och då blir det en massa mys innan jag beger mig till Tyskland. Men nu ska jag käka mammas bullar och kolla vidare på CSI. Goooood natt :)


Nej fan vad fel det kan BLI! Kommer ni ihå...

img_2506 (MMS)

Nej fan vad fel det kan BLI! Kommer ni ihåg inlägget om våra rynkor i pannan. Eller snarare Moas rynkor så här blev resultatet efter noggran genomgång om hur man bildar tvättbräd i pannan. Man ska alltså INTE var tjurig utan förvånad. Som Moa på bilden (y)


The phone booth.... Någon som sett den fil...

The phone booth.... Någon som sett den filmen? Jag såg den nyss. En film om en man i en telefonkiosk. Helt sjukt. Mannen som gjort den filmen kan inte ha haft något att göra på ett par dagar, eller så var han hög, förbannad och ville hämnas på någon. Vad vet jag men om man kan skriva ett manus dr filmen utspelar sig i en telefonkiosk då är det något fel för tillfället. Dessutom så kollade jag lite på kronprinsessan Viktorias födelsedasfirande på svtplay. Var det bara jag som störde mig på tjejen i kören. Hon med den gröna klänningen. Hon började efterfesten redan på scen. Hon rockade loss med än artisterna. Jag mådde dåligt. Hua. Jag ska tvätta facet och borsta tänderna efter godiset ikväll. Ha det göj :))


Jag kan glatt meddela att jag nu är fri fr...

Jag kan glatt meddela att jag nu är fri från sommarjobb sommaren 2011. Med en stor och gosig kram, ett personligt brev, framtida pengar och en del ny kunskap så sitter jag på Mariannelunds station och väntar på tåget hem. :D nu taggar jag Åhus, tyskland, rixfm och Veronica maggio med fint folk. Jag vill även ( innan jag säger adjö för nu) tipsa er med iphone om Hey Tell appen. Den är kanon bra. Det är nu genom den som jag och min syster kommunicerar haha. Dock avråder jag er att använda den på offentliga platser... Man vill ju inte verk knäpp eftersom att man sitter och pratar MED telefonen. Men tack för mig. Nu börjar min resa hem :)) haha


Inte den mest spännande bilden. Men jag vi...

img_8116 (MMS)

Inte den mest spännande bilden. Men jag vill bara säga att jag längtar ihjäl mig efter Simon nu. Fan, en vecka ifrån han är alldeles för mycket men på söndag kommer han hem. Då jäklar smäller det :))


Efter Friskis och Svettis igår så sprang v...

img_0525 (MMS)

Efter Friskis och Svettis igår så sprang vi hem till Amelie för att äta lite pizza, nyponsoppa och kolla på fotbollen. Det gick ju sämre än bra för tjejerna men nu tar vi bronset. Punkt och slut. I alla fall så satt vi och störde oss på hon expert tanten som pratar i halvlek. Vi störde oss på hennes rynkor i pannan. TVÄTTBRÄÄDA!  Vi bestämde oss för att prova och på bilden ser ni ett desperat försök av Moa att skaffa TVÄTTBRÄÄÄÄÄDA haha ;)


Jag är nu ensam i ladan för att min handle...

Jag är nu ensam i ladan för att min handledare har åkt för att käka lunch. Själv sitter jag och knaprar på sesamkakor (y) när jag slutat idag så beger jag mig mot nässjö för att redan bege mig vidare till jönköping med pappa för att hämta min iphone som varit på lagning. Jag dör av lycka. Jag var helt helt död på träningen igår så jag gick och la mig vid elva och somnade så fort huvet låg på kudden. Men vid tolv så ringde simon. Jag kommer knappt ihåg det. Det känns som att jag pratade i sömnen för jag kommer inte ihåg vad som sades. Men nu mår jag verkligen dåligt för att jag saknar han så mycket. Det gör mot på riktigt. Jag ska krama ihjäl pojken när han kommer hem. Men nu ska jag köra in hörlurarna och sätta på the script bara för att dom alltid kommer vara bäst! Puss


SATURDAAAAAY

Så här ser en neandertalare ut......


är fortfarande arg och ledsen. jag känner mig sviken. Jag ska ta reda på allt även fast tredje världskriget bryter ut.

God natt och sov gott bebisar. Kvällen hos Emma var super. Chokladmousset slog allt. Punkt och slut :) Nu väntar sängen sen jobb (y)

FREDAG

hej era bananer...... jag ska åka till jobbet snart. ville bara slänge in ett snabbt inlägg och säga att pappa var här innan. vi tog en räkmacka på lennarts sen begav vi oss till polisen för att fixa pass till TYSKLAAAAND :D haha jag såg ut som en neandertalare... min näsa alltså. om ni inte vet hur dom ser ut ser ut så tycker jag nu kollar på google. hej så lääänge :)

FREDAG

hej era bananer...... jag ska åka till jobbet snart. ville bara slänge in ett snabbt inlägg och säga att pappa var här innan. vi tog en räkmacka på lennarts sen begav vi oss till polisen för att fixa pass till TYSKLAAAAND :D haha jag såg ut som en neandertalare... min näsa alltså. om ni inte vet hur dom ser ut ser ut så tycker jag nu kollar på google. hej så lääänge :)

TORSDAG

Herre vad kul det var med träning idag och linnena till Åhus är fett fina ;) Nu sitter jag i alla fall i soffan och lyssnar på musik och luktar gott haha jag fick mamma att smörja in min rygg (a) coolt. Men annars är detta en såndär kväll när man tvivlar på allt. Jag hatar det. Jag har inte känt så på länge. Jag borde inte känna så här, men fan. Min magkänsla säger något annat. Jag är allt lite ledsen och besviken. Men vet ni. Imon då är det grillkväll hos Emma K, min jobbar kompis ;) haha

lyssna på Monde Yeux glue me on, move on och it should show är goa... Mumma

Jag sitter här, i mariannelund och jobbar....

Jag sitter här, i mariannelund och jobbar. Snarae sitter. Idag är det segt. Jag är trööött. Och ikväll är det beachhandboll och 95 orna är samlade för att spöa de gamla trollen. Simon är i göteborg kul för honom Men mindre skoj för mig. Jo jag missade inte bussen idag. Men jag glömde busskortet hemma så jag har åkt gratis buss. ;D klaga inte heller på mina inlägg för vi var och lämnade in min i phone i måndags. Dom tog den :( så nu lever jag livet med min gamla sony w990i någonting. Men jag klagar inte. Jag känner att jag lever. Och tack amanda och Amelie som drog mig till träningen och hem från träningen för att min cykel är sliten ;) TACK SÅ VERY MUCH


Emma johansson missade buss fan bara för a...

Emma johansson missade buss fan bara för att kedjan till cykeln hoppade -.- snart hoppar jag framför ett tåg med mina lortiga fingrar haha heeeeej då!


Medans min handledare är på lunch så sitte...

img_4683 (MMS)

Medans min handledare är på lunch så sitter jag i ladan med musik, godis och min hero så kallad I phonen Roger med engelskt uttal. Igår var jag hos Simon en sväng på efter middagen vilket resulterade en match mot åtvidaberg på hans fifa som jag sedan la ner när det stod 3-0 och bilden ovan. Mycket fin. Med 70 kg biff på ryggen så lyckades jag göra i alla fall  en knäböj ;)) efter det slitet så grillade vi marshmellows hemma hos Moa på hennes nya altan. Mysigt så där på kvällskvisten med tända ljus och en massa täcken. Om en kvart ska jag gå och byta av andra Emma och Ghid nere i parken. Så jag njuter så mycket jag kan här inne. Idag ska i alla fall kvällen och natten spendras hemma hos Simpan. Det blir kanon gutt. Saknar han hela tiden nu för tiden. Galet. Jag har aldrig känt så innan. Men ja, jag gillar han väääldigt mycket ;) i love him kan man också säga!!!! Neeheee. Om jag ska käka upp mitt godis nu då kanske. Bra för nu kommer Maggis tillbaka :) puss på eeer


RSS 2.0