U N D E R B A R A H E L G

hej alla, fan alltså helgen har varit helt otrolig,
Stadsloppet i fredags och lite leka med Moa hilda och Amelie + lite Ludwig. Och sen lördag då beachhandboll heeeela dagen och årets tredje dopp. på kvällen vårskriket  med massor av folk. :D helt suveränt LASSE LINDH I MITT HJÄRTA. han är helt underbar.  OCH MASSOR AV UNDERBAR SOOOOL. AAH. 
idag då så var det fotbolls match mot tranås vann då med 1-0. Sen så kom syrran ocjkså med fika till mamma  och ännu en dag med bara soool. Hoppas det fortsätter så här det vore helt underbart

ALLT ÄR UNDERBART :D 
PUSSSSSSSS 

a l l v a r l i g t

jag är trött, jääävligt trött. Sjukt mycket jävla trött på att höra hur mina vänner bli sårade hela tiden. och ingen fattar att när man fölåter att det inte får hända igen vad fan ändra på ditt problem då. jag blir jävligt förbannad. jämt varje vecka alltså hör jag något du gjort som inte bara sårar en person utan nu flera stycken. jag känner dig inte så väl längre men va fan det skiter jag i jag bryr mig om mina vänner och om du är en så kallad vän så borde du inte göra såhär. Ett tips är att tänka längre än vad näsan längre inte bara en gång utan kanske 2 om det nu är så svårt. jag säger itne att jag eller alla andra är perfekta. men när jag hör att du sårar mina vänner då blir jag fan förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 det är ingen lek längre



 


T O R S D A G

hejsan, jag måste bara säga att jag älskar  Veronica Maggios "nöjd?" aaaa, så himla bar alltså.
men nu omm dagen.
har varit i skolan började vad halv 9 så jag gick upp halv 8 fattar inte riktigt hur jag hann på så kort tid. men inget stress idag i allafall. väldigt skönt.
Svenska började vi med och vi håller på att skriva en tidnings artikel som ska basera på en låt.
Min blev. AFRESSIV MAN UTANFÖR KVINNAS DÖRR.
låten är "Eloise" Ja Carola tyckte i all fall den blev bra så ett g+ är alltid bra :P
och om Hampus får bra kritik på sin artikel så är det tack vare mig JAG LOVAR.
men biologin var rätt rolig idag Pär är jävligt knäpp men idag så var han normal. jag tror att det har med kläderna att göra han har typ 70 tals kostymer och stenålderskor. Och när han har de lite mer diskreta kläderna så är lektionerna jävligt tråkiga och pär har damp.
men ju mer clowningare han ser ut desto gladare är han och lektionen blir rolig. Idag hade han på sig en typ prickig skjorta en brun skinn väst och blåa linne byxor .... hmm?

Sen gick dagen lite si s där matten var lite seg med nån konstig bingo. sen språk, idrott och sen slut för idag.
men´jag och Hampus åkte och badade det var för jävla kallt. JAG HOPPADE I FÖRST stolt* ja så nu står det 1-1.

Snart så ska vi på klassmöte med föräldrarna. vet inte riktigt vad som händer förutom att viska grilla prata lite och spela brännboll mot föräldrarna. Vi kommer vinna :) 

Ses ses, sov gott <3 


AAAH!!!!

herre gud alltså. Jag är inne på en sida ibland som heter posh24 som är en skvaller sida. Och varje gång jag går in på den sidan och bläddrar lite så ser jag alltid något om Heidi och Spencer från reality serien The hills. Jag bli så trött. det ända dom gör är ju att försöka få uppmärksamhet. det börjar bli riktigt pinsamt nu faktiskt!!!!!!!

O N S D A G

Hula, 

Fin bild eller vad säger ni. ;P
Dagen började bra faktiskt. hade sovmorgon till halv 10 eftersom intressevalet var inställt :D host*
Så jag gick upp vid 8 idag. men kvart över 8 så smsar Hilda:
- Är jag dum om jag fått för mig att vi började vid halv 9.
- Öö, jaaa. Väntar du på mig vid stan eller ?
- FAAN, JAAA!!!!!!!



ja så smarta kompisar man kna ha. jag har alltid sagt att dom är lite knasiga. men det nekar dom till.
så hildak om till mig vid halv nio så åt vi lite frulle och lökade.ja sen så drog vi till campingen vah. Och hade en lite avslutning.
Sen åkte vi till linné snabbt som in i eftersom vi ville ha lite pizza från hemkunskapen och vi hann faktiskt. men det blev inte den bästa pizzan :P

Sen har hela dagen varit hallabalu med Ludwig vi fick damp på bilden :P




en skit bra låt som kom top 5 i Eurovision förr förra helgen, uppträdantet och nedanför finns videon. 






2 V E C K O R

hejsan, nu var det verkligen länge sen.
har hänt massor sen förra inlägget.
skitsnack anklagelser och skit som jag nu lyckats lägga bakom mig. tack vare Ludde Moa och Hilda. Puss på er 
 

men annars har allt varit skit bra. har varit i Hildas stuga i helgen. Skit mysigt ställe där solen bränner så in i helskotta. Sen så har vi målat om stugan. Så snart är den färdig. Nu pratar jag om den som att jag äger den. men den är grymt fin faktiskt.

förrförra helgen så var det smålandsläger i Norrhammar. Det var helt Ok. men jag tror att det räcker med detta lägret. har inte hittat gnistan riktigt. Sen tror jag inte att jag gick vidare. Det var väldigt många bra tjejer det. Alltså 30 av 90 går vidare och 3 målvakter. Så jag tvivlar på att man går vidare till västerviks lägret. Ich jag ska nog inte heller anmäla mig till Gislaveds lägret för att få en andra chans. Men det var ku latt vara där och i alla fall försöka.

























Hildas stuga, tänk in lite solstrålar och så ;)






...

hej alla vackra, liksom jag hatar mitt liv just nu :P  igår trillade jag av cyklen och nu har jag skit ont i foten. klantigt alltså jag är 14 (på torsdag). Och kan inte cykla!?????

en till lite små skoj sak var att innan ringde systern min och sa att hon skulle komm på torsdag och jag bara
"jaha ska du och mamma handla eller ?"
"Nae, Emma du kanske fyller år ?"
Haha totalt glömt att man fyller år nu :P





Me like denna låt :)

T I S D A G

Tjolahopp.
Skönt med lite sol igen :)
Men hönni nu å har jag bilder från i söndags då jag Hubbe och Moi var på dans uppvisning. + lite andra bilder. dom kommer snart.
Själv var man med i tidningen från dansuppvisningen i fredags. det gick sketa bra.

 
Nu på spanskan så kan vi räkna till 1000 coolt vah det kan inte allt för många.
Sen ikväll är det första semifinalen till ESC måste se det eftersom Marlena Ernman ska vara med men ärligt.... det kommer nog gå piss, men kul om det går bra.

och en sak till, alltså vad är meningen med att sprida rykten ?? vah, hitta på saker som inte är sant. jag fattar fan inte varför folk håller på med sånt. SNÄLLA NÅGON FÖRKLARA JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET. alltså jag lovar. jag blir grymt förbannad på sånna människor!!!

Puss vi ses

L Ö R D A G

hej alla vackra fina.
lördag idag och hela dagen har varit helt underbar. har bara softat med mamma. gick typ uoo vid 10 skulle vilja sova längre. gick och la mig vid 1 igår för adam ringde och vill prata.
adam är bäst

sen då så har ju jag varit sketa duktig körde lite på orbitreken och körde en halvtimmes styrka ;D det ni
när mama kom hem vid 1 så fixade vi min nya säng eftersom mina ben på den gammla bara vek sig när moa jag och hilda satt i den x) haha mycket skoj.
har haft en väldigt bra dag i alla fall
kollat lite på handbolls sm finalerna. Sävehof vann :D på damernas sida och på herrarnas sida vann Alingsås. båda lagen är värdiga vinnare + att Alm från sävehof ska flytta till Ålborg. hon kommer lyckas ..............


S U P E R F R I D A Y :D

Igår var det ju frdag ellerhur ?! :P
nä men det var det ju. 
i alla fall så var det dansuppvisning och det gick sketa bra
senträffade man alla underbara efteråt. drog till kneckten sen hade sketa skoj åkte hem vid halv 11 men kvällen var suverän :) 
 

T O R S D A G (SKOLAN)

Hejsan, sitter i skolan som vanligt :P har svenska lektion och slutar typ om en halvtimme. Jag och Hilda har skrivit en fabel som handlar om den lilla åsnan Hubert. mycket bra blev den :P
Och  nu så ska vi egentligen spela svenska spel men orkar inte .....


Ikväll är det i alla fall genrep inför dansuppvisningen imon. Har inte varit med på flera år så är lite nervös. men kul kommer det bli. vi ses ;)
puss på rumpan

O N S D A G

Go kväll alla vackra...
ett bra tag sen kan man väl säga. men idag så skulel jag ha badat med Hampus, men det regnade hela dagen och var is kallt så det blev inget med det. fast han vill fortfarande bada men nej orka.:P Jag gav han ett alternativ, bada imon eller adrig :P nästan så lät det men han ville inte ;)
men idag har jag också varit i skoan till halv 12 sen slutade vi. COOOL
så jag var med Moa och Hilda.  vi hade sketa skoj. haha inte så många bilder mer filmer :P men lite bilder ska jag allt fixa.

men i helgen så var det i Valborg. Skojigt värre var det träffade massor av kompisar. på fredagen åkte jag till pappa och solade hela helgen och skaffade en förkylning, ja så jag har ite varit med på en ända träning denna vecka :/
men i söndags så var det handbolls avslutning buhuu nu är det slut men som tur är börjar handbolen snart igen eftersom beachhandbolls säsongen börjar nu :) + att jag också provade på drakfrukt när jag var hos pappa och lite vattenmelon..

hoppads ni haft det bra. puss
 
Maria Mena-all this time

RSS 2.0