TISDAG

tjena mittbena. skola idag. fy attans vad jöbbigt det va att gå upp. usch och så luktade hela p hallen skit. Det kunde inte bli värre. sen gick jag hem från skolan. mådde piss dåligt så när jag kom hem gick jag och la mig....
sen somnade jag och hörde att mobilen ringde 18.35.....
jag fick panik för säsongsavslutningen för handbollen började 18.30 så halvsovande tog jag cyklen till snäckan :D
funderar på att ät lite. har inte ätit något än idag.
borde också plugga inför stora NO provet imon. känns sådär när man tänker på det. säger som Lizette, är det värt att plugga när man inte fattar något ?
jag ska i alla fall göra mitt bästa.
Hej svejs :)

Some try to hand me money, but they don't understand. I'm not broke, I'm just a brokenhearted man. JAG ÄLSKAR THE S CRIPT

fina minnen


Jag har massa att berätta. men vet inte riktigt hur. en sak jag vet är i alla fall att jag saknat elin en himla mycket. och idag fick jag träffa bruden och hon gör mig sååå glad och lycklig. det finns ju ingen annan som henne. herre vad glad jag är för att ha henne i mitt liv. och jag ska säga det varje dag tills hon fattar.
Och simon wermelin ska vi inte snacka om. han fick utstå släkt middag a la Johansson idag. nu jävlar vet jag vilken dunder kille han är ;)
Var i sjöängen innan. Mina fötter dog ett tag men med mammas ananaspaj i kaggen så är livet perfa igen. Dessutom så gör The Script livet liiiite bättre :)
Sov nu gott !
kyyyyyyyyyyys mohahaha

SHIT

M-m-mm, det är sommar utan löv på träden! jag sitter på balkongen, det är ju 34 grader här. det är .... GALET!
Igår var också galet ! Orkar inte mer nu :P ska lyssna på musik.
Och sola. hej

Lyssna på mig. LYSSNAAA PÅ MIIIG !!!!!!

O herre vad det är kallt ute. Jag går runt på toa golvet för att hitta golvvärmen. Jag försöker rädda min fötter från köldskador !
Jag var i alla fall i Jönköping idag med Amelie och Moa. Det införskaffades en klänning, en jumpsuite, ett puder och en tröja....
Aa och så en glass :)
Kvällen har tillbringats hemam hos mig med mango, vindruvor och melon, lite kortspel, vismusik och anden i glaset. Sen får vi ju inte glömma Annelie, (Camilla), Jimmy och Pontus! Skit viktigt.
Aja, nu ska jag tvätta ansiktet sen ska jag bädda ner mig i sängen.
Sov så gott
Puss på röva ;)

TORSDAG

Kära vänner. Igår var helt awesome. Lunch på Keskins med mamma och hennes kompisar. Princess med brudarna, stan med brudarna, bio med brudarna, Grey's med brudarna, KVÄLLEN MED BRUDARNA!
Vildparken med brudarna, gungan med brudarna.
Shiit alltså. Vi låg i den stora gungan igår och gungade och när vi låg där så kändes det som sommarlov. Fy fasen vad härligt.
Och idag skiner solen igen och vi ska dra till JKPG ! 
Ha ett bra gör det ska vi ha!
:)
Puss på röva

Jag tror att när man går genom tiden att allt det bästa inte hänt än

Ja vad jag har kämpat för att gilla Håkan. Men det börjar ta sig. Det var som med Melissa Horn, det gäller att hitta en favvo låt sen går man vidare där ifrån.
Fina låtar har han i alla fall.
Shelley och Vid protestfabrikens stängsel är goa :)
River en vacker dröm är ok den med. Fan vad nöjd jag är haha


Vid protestfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

AINT NO PLACE IN THIS WORLD WHERE I WOULD RATHER BE THAN HERE WITH YOU

Nu är mitt rum städat. Jag bryr mig inte haha. Jag har i alla fall moppat skiten.
Sen har jag varit duktig och hoppat i springskorna och sprungit i 30 min. Det var skit segt. Jag har ju i stort sätt inte sprungit på en vecka. Så på torsdag ska jag springa igen! Punkt slut.
Jo men imon så ska jag ta en fika med M och H. Eventuellt så ska jag luncha med mamma innan ;)
På kvällen blir det bio och kanske grillfest :) Mums på lovet.
Jag träffade Nisen, Emmy och Steffi innan jag sprang och Emmy liksom skrek nästan av glädje för att det känns som sommar! Det är sant, det är galet fint väder ute. och jaa livet är härligt :)
Nu ska jag duscha.

TISDAG

God förmiddag. Det är ju nästan galet så fint väder det ärrrr. Jag säger som Lena igår. "Gud vad livet är underbart"
:D
Jag fick ju låna Simons högtalar moj. En såndär man har till mobilen. Tack säger jag bara för fan vad jag dunkar muik. Håkan Hellström till och med. Sommaren är nära nu!!!
Idag ska jag i alla fall plugga. Vi har prov på onsdag. Det är ju mindre kul. Dessutom så måste jag städa mitt rum. Jag lovade mamma att göra det igår... Så det får bli idag. Nähä!
Ha en fin dag då rå:)

ÖNSKELISTA

Eftersom att jag fyller år snart så tänkte jag att jag gör en liten önskelista...
Den består egentligen bara av två saker än så länge. Men de är grejer man kanske skulle vilja spara pengar till så att säga. Haha
- Onepiece
- IPhone 4
Tack på förhand ;)

MÅNDAG

;)
God kväll! Fattar ni vilket jääkla väderdet varit idag ? Jag var ju som sagt hos Moa innan idag och vi satte oss på gräsmattan i varsin solstol, pratade och hade allmänt trevligt. Men ibland så kändes det som att jag skulle smälta bort. Så sjukt varmt blev det. Moa blev röd om kinderna haha. Sött. Till slut sa hon att hon inte pallade sitta i solan mer. Så varmt var det i April till och med. Aja jag ska inte klaga :)
Sen var jag ju hos PLUTTEN! Mohaha. Nä men jag var hos Simon. Våfflor med glass åt vi och det var hut gott som helst. För övrigt så nopprade jag has armhåla haha. Stackarn vad han led. Hans ben fick också en omgång.
Jag älskar att plåga folk ;)
Jag skulle ut på en spring runda. Men när jag kom hem så såg jag att grannarna satt ute på gården med öl och korv. Då kände jag att jag inte riktigt ville gå ut där i springkläder och sedan komma tillbaka flåsandes och svettig! Men shit vad jag vill springa ! Det får bli imon. Det lovar jag. Även fast dom sitter som hösäckar i sina trädgårdsmöbler så ska jag fan i mej komma tillbaka svettig och flåsa i deras öron! NU! Så ska jag tvätta av mig sminket och ta på mig pyjamasen :)
Ha det göttans

HACE CALOR Y HACE SOL TAMBIEN

Det är ju galet så fint väder det eeeee. :D
Troligen så ska jag bege mig till Moa. Vi ska vala oss.
Senare ska jag te Simone plutten ;) Han kommer döda mig nu :)
Men!
Ni får ha en attans så bra dag.
PUSS PÅ SKINKAN

(SUN)DAY

Då var det söndag och det känns så sjukt skönt att veta att det inte är skola imon!
Idag har jag myst med Simon :)
Vi köpte bla glass och satte oss vid kyrkan. Shit vad varmt det var. Nu är det fan vår. PUNKT.
Jag är sjukt trött idag. Kom inte i säng förrns tre inatt. Men nu ska här sovas.
God natt allaaaaaaa.
Puss

SATURDAAAAAY

God dag fina! Det är lördag idag och det känns som att det är den första lördagen på hela året eftersom att jag alltid har gjort något på helgerna. En massa handboll osv. Men idag ska jag bara softa med mamma och käka popcorn. Det är våran plan.
Jag var och hämtade ett paket från HM innan. Jag behåller två linnen men klänningen jag tänkt ha på skolavslutningen var för stor så den ska vi fixa en ny storlek på.
Annars har det inte hänt så mycket.
Hade en jätte bra kväll i Jönköping igår kväll. Vi dansade från 20 till 24. Hade så jädra ont i fötterna när vi skulle till stationen. Men det var värt det. Tack Nisen och Emmy. Ni är gryma! Puss på er.
Nu ska jag inte göra så mycket annat än att kolla på en massa film. Jag tror jag börjar med Sex And The City filmerna och avslutar med Dear John och Remember Me.
Ha en kanon bra lördag :)
Puss

Här varsegoda! Här ger jag er en bild ni k...

dsc00883 (MMS)

Här varsegoda! Här ger jag er en bild ni kan skratta åt (: nu är vi i alla fall på väg till jönköping. Jag är as taggad även fast vi sitter med en gammal gubbe och lyssnar på finsk radio. Men tack till han för att han ville skjutsa oss!! Nä nu ska vi lyssna vidare på när gubben översätter finska för oss och när han pratar om livet med Nisen. Och elin! Ha det bra i solen. Jag kommer sakna dig. Puss<3


FREDAAAG :)

Så himls skönt att sluta vid ett idag. Då kommer jag hinna sova innan vi åker till Club Nordic ikväll.
Va inne på en chokladblogg innan. Jag ljuger inte. Det var bara inlägg om choklad. Jag satt ju och dräglade som om att jag adlrig gjort annat....
Dessutom så har ju HM conscious kommit ut. Det finns en skit fin klänning där jag vill ha. Vi får se hur det kommer gå med den drömmen.
Känner mig rätt cool idag för jag tog Amelies plats bland cyklarna haha. Bäst är jag..
Sen vill jag avsluta med att Matilda A i min klass är grym på att sjunga och skriva låtar. Hon sjöng idag i nyfiket o herre vad fint. Jag rös hela låten! kanon bra ! :)
Nu ska jag hitta på något... sova antagligen.
pussssss

TORSDAG

tjena yiao!
Jag har precis kommit hem från träning. Sista för säsongen. Men snart drar försäsongsträningen igång. Nästa säsong kommer bli så kul tror jag. Kommer sakna Amelie om hon åker. Men fan vad glad jag är för hennes skull...
Har inget att säga nu -.-
Mer än att jag älskar denns känslan när man tränat. Vi körde en slags intervall träning i slutet. Det suger och är sjukt jobbigt men efteråt är man nöjd!
Imon drar vi till Club Nordic, jag, Nisen och Emmy. Det blir kanon kul! Sen tackar jag minn fina syster för att hon ställer upp och kommer och hämtar oss mitt i natten. Puss på rej ;)
Jag gillar inte torsdagar! Det är inget bra på TV så jag får liksom slöa tills klockan slår 22.00.
Nä men hej och god natt.

Robyn-Call Your Girlfriend

Å, världens bästa låt här va. Nästan i alle fall. U2 och The Script kommer alltid vara bättre. Men Robyns nya. Call Your Girlfriend är kanon!
Listen
Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new

Tell her not to get upset, second-guessing
everything you've said and done
And when she gets upset, tell her how
you never meant to hurt no-one

And you tell her that the only way her heart will mend
is when she learns to love again
And it won't make sense right now
but you're still her friend
And then you let her down easy

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Tell your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new

Don't you tell her how I give you something
that you never even knew you missed
Don't you even try and explain how it's so
different when we kiss

You just tell her that the only way her heart will mend
is when she learns to love again
And it won't make sense right now
but you're still her friend
And then you let her down easy

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new
And now it's gonna be me and you-oh-oh-oh......

A-A-A-A-And you tell her that the only way her heart will mend
is when she learns to love again
And it won't make sense right now
But you're still her friend
And then you let her down easy

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new

The only way her heart will mend is when she learns to love again

Känner att ångest känslan börjar kännas av. För här om dagen fick vi reda på om vi preliminärt kommit in på den linjen vi sökte i februari. Jag kom in på EK. Men nu vet i fan om jag vill gå där. Jag är så sjukt inställd på att jobba inom vården på ett eller annat sätt. Och jag vill dessutom kunna jobba direkt efter gymnasiet men inte på ett kontor vilket i stort sätt är det ända alternativet om jag går EK. Och jag vill inte heller ta massa vikariat på skolor som alla andra. Usch. Jag vill jobba, tjäna pengar och flytta hemifrån fort som attans.
Visst kan jag gå och ändra till VO. Då undrar jag varför jag inte gör det. Men det känns inte hundra.
Varför ska man behöva besluta om sin framtid när man är 16 ? Och varför i helskotta ska man ha högskole och arbetsförberedande program? Jag lovar att det kommer förstöra för en massa av oss -.-
Jag dör. Ångrar dessutom att jag inte sökte till John Bauer i Halmstad. Jag vill liksom lite bort här ifrån. Sen vet jag att om jag hade sökt dit så hade jag aldrig åkt dit. Men jag vill i alla fall inte bo här just nu äve fast jag har det skit bra.
Aja, det löser sig... Jag får väl en snille blixt mitt i natten, någon gång.

WEDNESDAY

Skit fin bild på Pim som jag antar att Moa tog när vi var i Malmbäck :)


Idag är jag rätt nöjd över mig själv. Ja ni ska få höra allt!
Fick nämligen veta vad jag fick på engelska hör och läs förståelse. 86/92 var resultatet.
Jag blev as chockad. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få så många rätt för jag la liksom av att lyssna i slutet på hörövningen. Lika så på läsförståelsen, jag orkade inte mer. Sen så hade jag tydligen bara ett fel på hörförståelsen ?
Jag tror att han rättade fel, eller blandade ihop mig med någon.
Hade rörelse på kemin idag och det var så jädra skönt ska ni veta. Jag satt faktiskt still på biologin efter och då hade vi vikarie och hur ofta händer det att Emma Johansson sköter sig då ? ;)
Hade också styrelse möte med elevrådet efter skolan. Och jag vill säga att årets temadag blir bra !
Nu borde jag göra lite HKK och Ashton. Men istället så lyssnar jag på The Ark för att dom kommer till stadsfesten i år. Det gjorde min dag :D
Saknar Simon också :) Fina männsika !
Nä, innan jag däckar i sängen ikväll så ska jag duscha en varm skön dusch. Jag ska nog sätta mig på golvet och somna lite med :p haha
Sen ska jag glutta på Grey's och BB sen är jag klar för dagen.
Där har ni det. Långt osv men nu vet ni i alla fall

JAG FALLER

Bästa låten just nu.
Dixie Chicks-Not Ready To Make Nice

They say time heals everything,
But I'm still waiting.

I'm forever keeping my angel close

Kollade på Chris Medina på (håll i er) YOUTUUUUBE ;o
Under videon så såg jag denna komentar :) Den som skrev den är en smart jävel haha
Jag håller med om allt.. förutom greenday däär men men

Chris taught me to love someone i love.

The Script taught me how to move on.

Greenday taught me that government's gonna fail someday.

Bruno Mars taught me to do anything for that one person I love.

Eminem taught me that life is hard but you can make it through.

John Mayer taught me not every boy is going to treat me right.

30 Seconds to Mars taught me to speak whats on my mind.

Michael Jackson taught me to always love the people around me.

Music taught me to live.


MONDAY

Idag är en såndär dag då jag bara vill lägga mig i ett hörn och lipa... Jag är så sjukt trött. Allt och alla stör mig idag. Bara man säger en grej fel så kommer jag slå dig. ungefär så känns det. Dessutom så gör Chris Medinas låt What Are Words att jag börjar lipa. Hallå?
Jag måste sova.
Tänkte i alla fall bjussa på lite bilder från helgen. Typ en mohaha
What are words
If you really don't mean them when you say them....
- Chris Medina :)


FINALLY AT HOME

god kväll alla människor i stugorna! Nu är vi hemma från Västerås och Irstablixten som förövrigt inte är min favorit cup.
I alla fall så fick vi stryk i semin. Det är aldrig kul att förlora.
Orkar inte mer just nu. Jag ska sova.
puss

publish me

träningen innan blev ingen succé. haha
alltså, vi var bara fem st?
Som ni säkert kan räkna ut så blev det ju ingen dunder träning men 1km rodd på gymmet med Moa (mohaha), lite spinning och sedan boxmoj som Sofia höll i. Kul, kul. men när jag och Moa boxar så blir det alltid så sjukt oserriöst.
jag vet inte riktigt varför. men kanske för att vi börjar skratta åt varandra. För man ser ju rätt rolig ut när man står där och slår på små kuddar liksom. haha
Såg också att RIK och Guif spelade så jag kollade läget där och att leda med 3 bollar med tre minuter kvar och sen spela lika är inte kul. fy fasen vad besviken jag hade blivit.
men nu så ska jag försöka ta tag i packningen tills imon.... lite luftmadrass, lakan, matchställ och sånt ska ner i väskan. annars så väntar jag bara på att storebror ska börja :)
puss på röva ;)

KVÄLLS GODIS

Ååh... jag sitter och kollar på H&M's hemsida.... Dom har så fina kläder just nu. LÄÄÄNGTAR tills mamma kan sätta sig ner och beställa :) Skor finns det med. Typ torpatoflor..... Sketa fina, Erika köpte sådana förra året och jag dör så fina är dom :)
...så fina så  fina :)

Förövrigt.....

... så är U2 bäst. Sometimes you can't make it on youre own är låten jag somnat till denna vecka. Underbart.
Ska snart träna. Sen ska här packas till morgondagens bravader :) Vi drar till Västerås för lite handbollscup!!!!!
Men innan allt det så ska vi alla trycka på play och lyssna på lite U2 !

DAGENS

Haha jo...
Jag glömde värsta historien. Vi var på Babylon och åt pizza på luncen idag jag, Hilda och Moa.
Det var mycket trevligt och på hemvägen så la jag värsta brakaren (ursäkta om ni blir äcklade men jg lovar att ni också fiser annars så..... SÖK HJÄLP). Den doftade inte smultron och sommar äng direkt och det skulle vi alla tre få veta. För det var medvind.....
Det stank hela vägen från Teknikum till skolan hahaha.
Hilda började springa och skrika, DEN KOMMER, ÅÅÅÅH DEN KOMMER
hahah jag dör.
Jag började med springa för det luktade inte gott. Men Moa stackarn hon gick i stanken, hon märkte inget. Hon är liksom förkyld. Men om hon hade haft snoken fri från snor hade hon fan sprungit för livet....
O herre vad jag skrattade ^^
THERE YOU HAVE IT ! Tjejer kan också fisa :D hahah

TORSDAG

Halli, Hallå. När var senast? i tisdags?
Aja, jag var i alla fall sketa trött igår så när jag hade kollat på OC så somnade jag i soffan. Sen väckte mamma mig och då gick jag in på mitt rum och somnade på mattan... true!
Jag funderar på om jag saknar någon vitamin haha.
Borde gör klart ön Ashton, men jag orkar inte riktigt.. För resten så gör det inget om jag lämnar in den nästa vecka... Dom har ju ändå typ 50 uppsatser att läsa. Då kvittar det om jag lämnar in den idag eller på onsdag för den kommer ändå ligga och skräpa minst en vecka.
Har även guidat runt politiker i skolan idag. Två pensionärer. Trevliga, visst. Men gubben, han ville bara fika så vi släppte dom tidigare haha.
Nä nu har jag inte så mycket att skriva. God natt :)

LAGET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nä här har ni ett till alternativ från sportsidan på H&M!!!!!
det är dock det ända linnet som verkar OK


jag gillart för det täcker röven (y)

elin hälsar (y)


DETTA INLÄGG ÄR TILL MINA FINA LAGKAMRATER!!!!!!!

Ni som inte spelar i Eksjö BK F95 kan scrolla ner eller om ni verkligen vill läsa detta så gör ni det (y)
i alla fall.
Vi har kollat lite på H&Ms hemsida och hittat några alternativ som vi tycker skulle passa. Kolla gärna och fundera tills på torsdag :)




det finns ju andra färger så kika in på hemsidan och kolla på färger också (y)

ENJOY!

Innan jag slutar så vill jag hälsa till Alex. Jag hälsar :D haha

And it will be just like you were never gone

detta är lätt den bästa låten just nu. fina the script! jag tröttnar aldrig på deras låtar. jag menar verkligen ALDRIG! Dom finns liksom alltid där. haha
fina är dom, the script (a)
If you ever come back!
dock skulle jag kunna lägga upp varenda låt här. för alla låtarär grymma! jag skojar inte.



If you're standing with your suitcase
But you can't step on the train
Everything's the way that you left it I still haven't slept yet

And if you're covering your face now
But you just can't hide the pain
Still setting two plates on the counter but eating without ya

If the truth is you're a liar
When you say that you're okay
I'm sleeping on your side of the bed going out of my head now

And if you're out there trying to move on
But something pulls you back again
I'm sitting here trying to persuade you like you're in the same room

And I wish you could give me the cold shoulder
And I wish you could still give me a hard time
And I wish I could still wish it was over
But even if wishing is a waste of time 
Even if I never cross your mind

I'll leave the door on the latch 
If you ever come back, if you ever come back
There'll be a light in the hall and a key under the mat 
If you ever come back
There'll be a smile on my face and the kettle on 
And it will be just like you were never gone
There'll be a light in the hall and a key under the mat 
If you ever come back, if you ever come back now
Oh if you ever come back, if you ever come back

Now they say I'm wasting my time
Cause you're never coming home
But they used to say the world was flat but how wrong was that now

And by leaving my door open 
I'm risking everything I own
There's nothing I can lose in the break in that you haven't taken

And I wish you could give me the cold shoulder
And I wish you could still give me a hard time
And I wish I could still wish it was over
But even if wishing is a waste of time 
Even if I never cross your mind

I'll leave the door on the latch 
If you ever come back, if you ever come back
There'll be a light in the hall and a key under the mat 
If you ever come back
There'll be a smile on my face and the kettle on 
And it will be just like you were never gone
There'll be a light in the hall and a key under the mat 
If you ever come back, if you ever come back now
Oh if you ever come back, if you ever come back

If it's the fighting you remember or the little things you miss
I know you're out there somewhere, so just remember this
If it's the fighting you remember or the little things you miss 
Oh just remember this, oh just remember this

I'll leave the door on the latch 
If you ever come back, if you ever come back
There'll be a light in the hall and a key under the mat 
If you ever come back
There'll be a smile on my face and the kettle on 
And it will be just like you were never gone
There'll be a light in the hall and a key under the mat 
If you ever come back, if you ever come back now
Oh if you ever come back, if you ever come back now

And it will be just like you were never gone
And it will be just like you were never gone
And it will be just like you were never gone
If you ever come back, if you ever come back now

You're fuckin' perfect to me



vilken dag. det är varmt och det är VÅÅÅÅR :D
blir sjukligt glad. lyssnar dessutom på oskar linnros och daniel adamsray!
jag borde göra ön ashton -.- men jag kommer inte igång. orkar inte riktigt heller. det finns så mycket annat som lockar. :)
var i alla fall nere på apoteket innan och köpte en ansiktsskrubb ansiktsvatten och en ansiktsgel (y)
ska väl ta och sova 30 min nu haha
skulle sitta fint.
PÖSS

JUST STAND UP

Jag tycker att denna video är rätt fin.
USAs största sångerskor sjunger för att samla in pengar till cancer. jag älskar när Mary J Blige börjar sjunga. Hon är grym! I  love her





You don't gotta be
A prisoner
In your mind

You can live your life

Let your heart
Be your guide

A MONKEY NEEDS TO DANCE, SO DO YOU

How many times do they have to tell you
that it's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourself

JAG GILLAR  :D hahaha












Johonossi-Man Must Dance


SENASTE BILDERNA (MOHAHAHA) OCH DAGEN





jag är trött som f*n :)
men jag är nyduschad och taggar för storebror ikväll!
den där träningsdagen för EBK gick bra. Näst säsong tror jag blir skit kul. Jag hoppas verkligen det. sen blir det ju en massa försäsongsträning. inte min favvo träning om jag ska vara ärlig eftersom att det innebär en massa löpning. men jag är taggad. handboll är så mycket roligare om man orkar.
Egentligen vill jag kolla på Stockholm-Båstad nu men eftersom att mamma tvingats kolla på solsidan i ett antal veckor nu så får hon kolla på sitt Bones. idag är jag snälla dottern. haha
imon är det skola... vad tycker vi om det. helt ok så länga jag slipperskönhets gå på toa inatt så att jag får min skönhetssömn ;)
annars så blir det ingen rolig vecka. en massa nationella och en inlämning som gäller biologi, fysik OCH kemi -.-'
jag har knappt börjat "/
jag känner redan hur ångesten kommer.
det positiva är att det är cup i helgen. PÅ FREDAG DRAR VI TILL IRSTABLIXTEN :D
har dåliga minnen därifrån men en cup är alltid en cup. vi ska kötta !
Puss för nuv :)

LÖRDAG

hi mates! fin lördag idag.
nä men vi har vunnit serien :D
Mohahahaha, vi spöade hylte idag med 10-30 så guldet är vårat och det känns så himla gött.
vi åkte tillsammans med 94orna dit ner och på vägen hem så kollade vi på dagboken. den är så sjukt fin och bra!
jag ska tvinga simon att kolla på den ;D hahah
det blir kanon bra kan jag lova er!
nu lyssnar jag som vanligt på adele och käkar cashewnötter. ikväll ska vi kolla på körslaget bara för att han den där sångare i the podels är med. sen ska jag sätta på baksmällan. den är ju grym haha

men det blir nog rätt tidigt ikväll. ska upp och "provträna" för EBK. Nä men alla har fått en inbjudan för att komma och prova på inför nästa säsong. Så klockan 10.15 imon hittar ni mig i P-hallen.
nu ska jag yla med i låtarna.
Puss ;)     

DON'T REALLY GIVE A SHIT!!!!!!!

det  är bevisat. för det första så har vissa människor inget samvete. inte någonstans, inte äns upptryckt och gömd någonstans långt uppe i armhålan. jag kan nästan säga att jag hatar dig. du är sjuk. något fel är det, alguna problema som man kan säga på spanska. OCH...
kom inte och tro att du känner mig! visst snacka en massa skit. fine. för ärligt så bryr jag mig inte. varför skulle jag ? det är ändå så att vad folk än tycker så är de så jävla fega så de håller käften och när vi ses där på festen så kommer du och alla andra låtsas som inget var sagt och det bara för att du inte har några som helst grunder för den skit du snackade. du sjönk i mina ögon. du är lika patetisk som en grå äcklig fluga. USCH!
väx upp för fan.
Så till alla som läser detta. sitter ni inom en radie på ca 3 meter från den person ni snackar skit om. gå och säg det till den personens ansikte. jag kan ta det... jag lovar. jag kommer inte slå dig... jag lovar.
men jag kommer banka in i ditt huvud att du inte känner mig så du ska skita fullständigt i vad jag gör, jag ska banka in i ditt huvud att du inte ska uttrycka dig om mig förrns du känner mig. för idag var du ute och cyklade. DU VAR FAN BORTA I KINA!
Så sämst är du -.-
hej då!

FREDAG

okaj! nu är det fredag och det känns kanon gött. skulle vilja vara ledig i helgen men nej, imon skulle jag och Moa dömt hackecup men vi är helt enkelt tvugna att vara med på matchen imon eftersom alla är typ borta och Amelie skadade sig igår på matchen.
Ajaaaaa
var ju som sagt med mamma och hälsade på i Erikas nya lägenhet. Sketa fin. Jag diggar den så att säga...
Fick en del gammal kläder och så åt vi wook och blåbärspaj (a)
Nu ska jag i alla fall städa mitt rum.. jag lovar. eftersom facebook inte funkar så blir det la så. Och jag ska klara det :)
ikväll blir det en massa film tittande. mamma ska träffa sina kompisar och leka så man kanske smsar någon ensam vän som vill komma och joina mig mohahah....
aja, hej så länge :)

RSS 2.0