Jag har i två dagar lyssnat på sann romans...

Jag har i två dagar lyssnat på sann romans. Den är galet bra. Jag tänker på Åhus när jag hör den. Jag taggar Åhus till tusen!! Men nu tillbaka till verkligheten. Mina ben lever ett eget liv sen träningen igår. Min cykel är min hero idag. Simma lugnt. Puss på röva ;)


Tjeeeeena. Detta är min andra dag på somma...

img_1160 (MMS)

Tjeeeeena. Detta är min andra dag på sommarjobbet och just nu ät jag ute i parken där en del konsthantverk hänger. Tanken är att jag ska hjälpa de som tittar på verken. Jag har nämligen en lapp på mit bröst där det står utställningsvärd. Men det är ingen här. Bara jag och alla förbannat jobbiga flugor. Ikväll åker mamma till öland vilket resulterar i att min syster ska sova hos mig. Jag får alltså inte sova själv. Kanske inte så konstigt efter alla dessa historier. Nu ska jag fortsätta med mitt jobb och att våldta simon spotify ett tag till heeej


Älskade


Idag är en speciell dag. Inte bara 23/6 utan det är min och Simons två månaders dag ;) Jag älskar pojken och han gör mig alltid lika glad och lycklig. Jag blir mer kär för varje dag som går... puss älskling

TORSDAG


Halli hallå, jag sitter här hungrig och skypear med Moa och Amelie om allt och ingenting =) Men idag var ju som sagt den sista ddagen på fotbollsskolan och pengarna rullar in så jag var på stan med mamma och erika och shoppad vilket jag tror att jag nämnde i förra inlägget.. Men det blev en del, en stickad tröja från Vero Moda som Amelie och Moa också har dock har vi lyckats köpa den i olika färger haha. Tre olika nagellack, ögonskugga, bikinitrosa OCH en sminkväska, en blommig sådan......

träning var det idag med och jag är just nu helt slut efter denna vecaks träningar, träningsverken blir i stort sätt bara värre och värre... och dagens core pass som brukar vara kul blev till ett helvete ;) 
MEN jag känner att jag lever :)


Vi får inte heller glömma att gratulera Sveriges U17 damlandslag till segern mot österrika i EM! Grattis säger vi till dom

Jaha, då var fotbollsskolan slut för detta...

img_1090 (MMS)

Jaha, då var fotbollsskolan slut för detta året. Tjejerna är så fina, don springer, kämpar och gör alltid sitt bästa. I alla fall på matcherna. Jag och elin fick en kram av alla innan vi sa hej då (a) jag kommer sakna dom :) men nu är jag hemma och ska alldeles strax ut på stan med mamma och min kära syster.  Va hörs :)


Hej kompisar. Då var den näst sista dagen ...

Hej kompisar. Då var den näst sista dagen på fotbollsskolan avslutad och jag har varit en bitter fitta haha. Jag erkänner. Men jag skyller på att jag fick gå upp vid sex idag för att hinna med tåget från malmbäck. Elin och jag var dessutom på ICA och köpte en liten överraskning till våra tjejer som dom ska få imon ;). Snart ska jag äta, hamburgare närmare bestämt sedan ska det tränas !!!! Simma lugnt :) puss på röva


TISDAG







Halluuu :) Simon kom till mig igår faktiskt. En stund innan träningen och sen efter. Och gissa vad pojken hade med sig!!! 

Jap precis! Lite fairly nuts. Det vill säga, Ben & Jerry's (a) Min fina :)
I alla fall så har mina ben inte återhämtat sig från träningen igår då vi sprang ute i Brännemo och sedan sprang i en trappa... Men jag lever och min rumpa är stenhård ;)

Nu ska jag bara packa lite sen åker jag till Nässjö för att sedan åka med pappa hem till Malmbäck :) Min nya bebis ska äntligen få träffa mig. Jag funderar redan på namn. I phone är inte så smickrande. 
Dom kramas och det gillar jag! 
Nu ska jag kila. Ta det lugnt och Carpe Diem :)

MÅNDAG

Första dagen på fotbollsskolan avklarad. Det känns gött. Tre kvar och jag ser redan fram emot imon. Jag tycker verkligen om de små tjejerna även de jobbiga ;) Det är en utmaning men guuuud så kul :) 
Jag och Elin regerar !

Nu gär jag mat. Jag är inte bara bra på att koka pasta utan ris. Till det serveras wookgrönsaker i med fint kört och en härlig brunsås på kinesisksoja och matlagningsgrädde.. en härlig sälta på det! HahaDet ni.
Jag skulle egentligen ha åkt till Simon men jag vet inte om jag hinner det eftersom att träningen närmade sig med större steg en vad jag trodde.....

Nu ska jag förtära min mat :D

SÖNDAG KVÄLL !

Vilken effektiv dag. Effektiva Emma är i farten. Jag är nykär i Daughtry, käkat lite Ben & Jerry's, jag trotsade regnet =). Jag har skrivit ner en massa övningar till fotbollsskolan OCH färgat ögonfransarna haha. Nu saknar jag bara min älskade pojk. Simon Wermelin! Han är det finaste som finns och jag älskar han om 4 dagar ja då firar vi två månader och jag vet att det kommer bli flera tillsammans med han.

Här kommer mina favvo låtar med Daughtry! Lyssna och njuuuuuut.


NADA MAS


weheartit

Ni har hört det innan och jag ska säga det en gång till. Det är inte sommalov om inte solen skiner. Men det kommer ingen sol. Det kommer regna heeeeal sommaren och jag går under.
Jag har duschat idag... ätit mat, kollat på Victoria Secrets fashion show och hunnit måla mina naglar minst fem gånger varena gång i en annan färg. Allt jag vill nu är att ha min I phone!! Ge meeej.

Nä men istället för att klaga så ska jag redigera bilder. HEJ

SÖNDAG

Mycket är på G! Imon börjar fotbollsskolan. Och det små söta kommer få det tufft med mig och min fru! Dom är ett år äldre nu och det betyder att dom kommer få slita lite mer än förra året. Det är vårat mål ;)

Veckan efter drar sommarjobbet igång. Sen Ullared med syster. Åhus och sen Tyskland! Finnemang säger jag bara!
Sen kan man ju inte klaga för min I phone har kommit. Måste bara komma på ett sätt att ta mig till pappa och hämta den innan sommarlovet tar slut -.-

Men eftersom att jag börjar bli gammal så ska jag sova middag nu så att den goda maten mamma lagade innan smälts ordentligt!!! 
Ha ett

FINA BRUDAR

God eftermiddag. Efter en feeet brunch som Moa säger eller bara en helt vanlig frukost med stekt ägg så slog jag mig ner här i Amelies tält säng som hon sovit i inatt här på Moas B&B! Själv sov jag halva natten i den alldeles för lilla soffan och resten på golvet! Men jag klagar inte. Jag känner att jag lever!

Amelie och Moa hälsar. Svejs :)

GOD NATT

IKVÄLL SOVER JAG HOS


bilden säger allt !!!

Just when I felt lika givin' upon us, you turned around and gave me one last touch and made everything feel better, even then my eyes got wetter so cnfused wanna ask you if you love me but i don't want to seems so week

Tjena mitt bena. MED VÄRSTA SÅNGEN SOM RUBRIK!!!
jag har chips andedräkt här i Moas soffa som jag för övrigt kommer sova gott i inatt. För efter en kväll ute på bryggan i Långanäs känner jag att sova.... det vill jag göra. 

Amelie och Moa sitter och snurrar med min leksak jag fick i dagens kinderägg...
I alle fall så har jag och Amelie tillbringat senaste timmen framför Moas cam och tagit sjuttioelva bilder :D en del finare än den andra. Men jag tänkte bjuda på några.

Haha, god natt på er era fisar. Mohahahaha!!!!











YOU'RE ACTING LIKE YOU'RE ON YOU'RE OWN






Hallå! Amelie och Moa stack hem för någon minut sen... Ikväll ska sova hos Moa. Vi ska sovaöver inviga hennes rum. Lite mys på Långanäs är också inplanerat. Vi får helt enketl se hur kvällen blir. Men den kommer bli allt annat än tråkig i alla fall. Det kan jag lova er :)

Jag har hunnit gå på stan med brudsen. Jag lovar. Heeela stan från turistbyråns toalett(?) ända till Inter Sport. Inte illa. På den rundan blev en randig blus moj, en klockring, en bandeu bikini och några fjädrar mina. 
Så nu sitter jag här med min nya ring på fingret mitt alldeles egen gjorda fjäderöronhänge hängandes i örat, min blus på min kropp och bikinin jämte mig och lyssnar på musik! Det kan inte bli bättre. Dessutom så kom pappa med hans gamla jeans jacka så den har blivit till en jeansväst. Med lite trolleri på symaskinen så kommer den bli perfa!!!!!

Nu ska här läsas SOLO ;)

FREDAG

Idag ska jag leka med Moa och Amelie! Det ska bli trevligt. Sommarjobb mötet gick bra. Maggis Larsson som min handledare heter verkar vara en riktigt sköning. 
Nu SKA jag borsta tänderna och kolla på Oprah om det har börjat ;) Hej för så länge !!



Så här ser J-sson ut när hon upptäcker att cameran inte riktigt vill sammarbeta haha !!

JAG HOPPAS ATT DU ALDRIG NÅGONSIN KAN KOMMA IHÅG EN PINKOD

Kära vänner. Jag har vaknat och lyssnar nu på RixFm, tydligen Smålands populäraste redio kanal. Det är ju rätt coolt att jag då sitter i min säng och lyssnar på den. Men snart ska jag stänga av radion och lyssna på Daughtry. För igår kom jag på hur sjukt bra dom egentligen är.

Och grattis till alla nior i Nässjö som går ut idag!!! Även fast sommarlov är fett gött så längtar jag nääästan tillbaka til den sista veckan med avslutningsmiddag, liseberg osv. 

Och det sista lilla meddelandet innan jag ska borsta tänderna....
Har ni kollat på blogg.se startsida????? Jag kan inte fundera lite..... Kolla bilden


Majas kalas-cookies. Mycket fina och ser ut att vara väldigt goda! Ellerhur! Ja. Men en sak jag inte riiiktigt förstår är varför, varför, varför Maja nu har knutit ett snöre runt kakorna, förlåt. Cookiesarna. Vi alla ser ju att de ligger på en tallrik vilket visar att dom ska förtäras inom det snaraste. SLÖSERI PÅ REGNSKOGEN MAJA! 

Skämt och sido fina vänner. Vi alla kasnke fattar att det gröna sköna snöret är till för att glädja ögat lite extra. hej så länge !!!!

VÄDRET KOMPENSERAR INTE







eftersom att jag ändå inte har något för mig såhär dags inpå kvällskvisten så kan jag sitta här med mitt helt äkta bordsvatten med smak av tranbär lime från saxhyttans källa och göra detta tidsinställda inlägg...
Frästen' finns Saxhyttan äns? Eller är det bara hitt på för att det låter rätt bra. Det kanske "lockar" folk till att köpa flaskan..... tänk er de små 6-7 åriga barnen som precis lärt sig läsa....

S...sa.....sa.....sa, ex....saxhy.....saxhy T-T..... SAXHYTTAN (a)
Jaa och dom bara skriker efter sin mamma. 
-Mamma, mamma. vatten från saxhyttan! Coolt.
Och färgen på korken ..... den ska vi inte tala om alltså. Fin lila färg... lite purpur färgad om vi ska vara precisa...  Galet, ögat drar sig åt det hållet när flaskan står där i hyllan så ståtligt med korken som bara skiner purpur. Marknadsföring på hög nivå................

Men vad jag egentligen vill säga va att jag kanske nu... just precis nu kommer springandes in på toaletten för att jag behöver lätta på trycket efterallt vatten jag druckit ur den alldeles för äkta flaskan med äkta kolsyrat bordsvatten fårn Saxhyttans källa med smak av tranbär lime!!!!!!  men jag ska inte klaga! Vatten är bra. 70% av kroppen är vatten. Det är mycket därför måste vi fylla på. es importante som min spanksa lärare skulle sagt. 
Men nu... så ska jag bege mig..... Ha ett

SÅ KONSTIGT

detta bevisar det bara ännu mer, att röror med majonäs är goare än de utan.... för när jag sökte på skagenröra så kom........

.... en majonästub upp ;o

RÖROR MED MAJONÄS ÄR GODARE

Har ni tänkt på en grej...... att såser, eller röror överhuvudtaget är alltid lite extra goda om det är antingen creme freich i eller majonääääääs. Har jag inte rätt.
Jag menar. Jag var på Willys med min syster här om dagen och råkade då få hem två styck skagenröror. Och ja, den med mer majonäs i var godare. Den andra tror jag var gjorde på äkta creme freich. Och det där med att röror är godare med creme freiche. Det gäller förmodligen bara potatissallad. 
Men visst.... Erkänn att majonäsen gör röran liiite godare. I smörgåstårtan tex. skit gott med majjo i :D 
Sen på räkmackan (a) ejmään→ (Amen med amerikanskt uttal)
Men nu ska jag sova.


puss på röva och på Simon som köpte jordgubbar till frullen idag :)

SAXHYTTAN !!!!!!

Tjena coolingar. Det är lite sent nu vah! Tog i alla fall min kvällsmacka nyss. Jag var inte hungrig eller så.... Bara sugen. Ibland blir det ju så, att man är lite sugen... 
På kvällsmacka förståss. Tänkte ta lite skagen röra, för det köptes idag, skagenröra....
Men nä. Jag är inte så sugen på det. majonäs på kvällskvisten, det är inte gott. Det kanske vissa tycker. men inte jag.
Vad dricker hon till detta nu då, tänker ni. Ja visst tänker ni det.. Mm det ante mig! Jo, jag dricker lite Premier bordsvatten med smak av tranbär och lime dirre från Saxhyttans källa. Jao, här är det äkta vara som gäller. Inget vanligt kranvatten proppat med lite aromämnen (som jag har hört ska göra skapa en bokstavskombination eller dylikt) inte. Nä från Saxhyttan ska det va med ÄKTA smak av tränbär och lime. Punkt. Men oj. nu blev ni allt lurade...
Det är faktiskt.......

.....HELT VANLIGT VATTEN I FLASKAN !! :O 
Oj vilken myttare tänker ni nu... eller hur ? Ja-a det ante mig. Och myttare gillar vi inte. Aja baja! Fy skäms på dom.
Jag ska i alla fall ta och skruva av korken på min premier flaska med bordsvatten med smak av tranbär och lime och ta en klunk utav det kalla helt vanliga kranvattnet som är där i. för kommer ni ihåg. DET VAR JU BARA VANLIGT VATTEN !!!!!!!!!!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHH








Mumsfilibabba vad jag ska dricka mitt kranvatten ur premierflaskan med bordsvatten medcsmak av tranbär och lime..... bara för att jag gillar aatt gå upp på natten för att kissa !

vilket påhitt -.-






OM INTE....

.... Veronica Maggio kommer till stadsfesten kommer jag gråta floder och bränna min biljett framför Fiestas ögon!!!!!! För kvinnan är grym. Punkt och slut.


TISDAG

Hej alla ni! Jag ligger nu i sängen och lyssnar på Veronica Maggio och Daniel Adams-Ray (som kommer på stadsfesten) och luktar på doften från Sunrise (a) 

Nu har jag äntligen sett på Charlie St. Cloud och The Last Song. Dom var riktigt bra, riktiga tjejfilmer som gör att ögonen tåras lite haha. 

Var i alla fall på möte om fotbollskolan innan och jag är taggad för att träffa de små tuffingarna och lira lite fotboll ;)

Dessutom kära handbollstjejor så är linnena beställda !!!!!!! :D Nu laddar vi inför Åhus!

FAST DU INTE LYSSNAR VET JAG ATT DU HÖR ÄNDÅ

Jag fick ett sånt sinnessjukt fint sms av Simon inatt. Jag såg det inte förrns imorse och jag blev helt till mig. Jag visste inte vad jag skulle svara :') Jag brukar alltid kunna svara eller käfta emot lite men nu fick han mig att knipa igen
Jag älskar den pojken!

SNÄLLA BLI MIN IGEN :')

7L popcorn (y)


God eftermiddag :) Det är fortfarande inget "Oh yes vi drar och badar" väder så jag ska alldeles strax ta cykeln och trampa bort till Amelie för lite film mys. Jag hoppas på Charlie St Cloud ganska så mycket jao. 

Tänkte dra lite kort vad jag gjort de senaste dagarna....
I söndags så var jag ju på ränneborg och kollade på fotboll! Tjejer vann. Dom var skit duktiga och spelade riktigt bra faktiskt. 3-1 blev det tror jag. 
Senare på kvällen satt v, jag, Moa, Amelie och Elin på gården med 7L popcorn som tog slut för snabbt haha. Vi hade allmänt sommarlovs mys. Steffi, Emmy, Nisen och hundarna kom en stund med. 
Hade sällskap av Simon natten till måndagen :) Så kom syster med baguette och skagenröra...
Jag har fan glömt hur sjukt gott det är med skagen röra ;O Så nu ska jag be mamma köpa det.

Sen var det ju träning igår.... Henning höll i det. det blev en del intervall och styrka och mina ben var som spaghetti. Men det var givande haha. Lite optimistisk ska man ju va. Men det var bra upplägg och bra övningar.

Men nu.. så ska jag till Amelie. Ska bara borsta tänderna (y)
Heeeeej

SÖNDAG


min favorit pojk :)


God dag :)
Jag fick ett samtal i förmiddags av fotbollsskole killen och han sa att dom gärna ville ha med mig :) Så nu är jag kanon glad. 

Igår kväll låg jag bara och lökade men sen vid tio eller så, så ringde Nisen och vi tog en promenad ända tills klockan vat två. Men det var välbehövligt. Vi vandrade runt i hela stan, kollade på fulla studenter osv. Tack Nisen kan jag väl bara säga. 

Nu ska jag i alla fall träffa Moa och Elin och jag ska köpa en slush ice, punkt! Sen ska vi dra till ränneborg och kolla på fotboll. Det blir första dagen då jag gör något på lovet haha. Jag är exalterad till 1000 haha. 

Nä nu ska Elin bara kissa sen ska vi ses. Jag me. Ha det fint
Puss på röva

I'M NOT SORRY

Har varit tjurig hela dagen. Har gått omkring i gårdagens smink. Det ända vettiga jag gjort idag är att gå till Lindex, köpa en ny puderfoundation, köpa vattenmelon, morötter och dipp. Det värsta är att morötterna var pissäckliga och dippen blev faaaaaail. Och allt det tjuriga går ut över mamma. Jag hatar när mitt PMS ska gå ut över alla andra. Jag tycker det är skit gött att vara hemma. Men när man är det så börjar man ju tänka för mycket och allt fuckar upp! 
Får se hur allt är imon. Om det inte blir bättre så åker jag förmodligne till Erika och klagar!

FREDAG

med spaghetti i magen och efter att läst dagens horoskop så lyssnar jga på Resten av ditt liv....
Mm, kan väl bara säga att det är klockren :D
Här har ni!!


Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag utrycka det i klartext
Du är helt klar en mycket speciell
Universum är vigt åt dig själv
Djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

Jag hooka' dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig

Hälsa till satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med dig,
Du får leva med dig,
Du får leva med dig,
..resten av ditt liv
Du får leva med dig..

Du spela mina närver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsåkning går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, 
asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta, 
så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha

Read more: http://artists.letssingit.com/timbuktu-lyrics-resten-av-ditt-liv-s491zxt#ixzz1Ostnogko
LetsSingIt - Your favorite Music Community

FÅR INGEN LUFT, BLIR KNUFFAD RUNT

Efter alla hej då och efter en utebliven träning så var det mys hemma hos Hilda med gamla klasskompisar. Vi köpte kinder ägg.... fick en skit tråkig hund i mitt ägg -.- Besviken...
Det var riktigt trevligt i alla fall ävn fast det blixtrade och åskade som fan så var det gos.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har sovit. Sovit lääänge. Sen har jag fixat med mitt sommarjobb och insåg då att jag tackat nej till fotbollsskolan i onödan!!! :O
Jag börjar jobba V26 ocg fotbollsskolan är V25. Så jag ringde han som har hand om det fort som attan... Hoppas bara att det finns plats kvar för det är så himla kul att vara med där ute i en vecak och få busa med de så barnen:)



SLUT

Då var det slut. Jag har officiellt gått ut nian och har avslutat ännu ett kapitel i mitt liv. Det känns skönt att högstadiet är över. Det känns skönt att veta att de känslor man haft under dessa tre år nu är historia för jag har vänt blad. Det känns skönt att alla "Hej då" nu är över för det är det jobbigaste, att säga hej då. Men det är inte jobbigt för att jag aldrig mer kommer att träffa alla underbara människor utan det är jobbigt för att jag aldrig mer kommer kliva in i sal 141 och kolla på Elin, fnissa lite, se Alex och Kastriot längst fram, båda med huvudet i bänken osv, osv. Idag var sista gången då vi satt där tillsammans och det är därför jag gråter. 

Dessa tre år är de tre år som betytt mest för mig för jag har utvecklats som person. Jag kan ta en diskussion med en lärare för att jag har mognat. Jag kan säga ifrån när jag tycker något går fel till och sedan stå för det, jag vågar stå för min åsikt. Dessa tre år är viktiga för alla. 

Jag är den jag är idag pga av alla obetydliga bråk haha. För jag har bråkat en massa på Prästängen ;D Jag är den jag är idag pga alla mina misstag. Och tack mamma för att du ändå älskar mig ;)  Men jag får inte glömma Maggan! den fina männsikan gav mig äran att vara kamratstödjare. Och herre, i sjuan var jag ingen kamratstödjare. Jag var fööör jävlig. Jag dömde folk så fårt jag såg dom. Jag gav inte folk några chanser. Men tack vare Maggan (detta kan låta hur töntigt som helst) så har jag faktiskt lärt mig att försöka se det goda i varje männsika. Att ge alla en ärlig chans. 

Jag ska försöka vara en god Emma i framtiden. Och alla ni åttor som börjar nian!!!!!
TA VARA PÅ ERAT SISTA ÅR. DET ÄR SKIT JOBBIGT MEN SE ALLT FRÅN DEN POSITIVA SIDAN. KÖTTA SÖNDER I NIAN FÖR NI KOMMER ÅNGRA ER ANNARS !!!
Sist men inte minst, så hoppas jag att Jonas tar tar hand om sig. Annars så hoppas jag att de framtida niorna gör det. Be han ta ett liiite lugnt ibland. 

Nu ska jag sluta :)
Ha ett sjukt bra sommarlov !
PUUUUHSS PÅ RÖVA ! <3
bäst jag publicerar det här innan jag tycker det låter för blödig !!!!

KEN RING

Snart ska jag lägga mig....
Men först så måste jag säga att jag var inne och gluttade på Emmys blogg och hittade en låt av Ken Ring. God Morgon heter den. 
Den är kanon fin, hela texten men denna raden är extra fin.

Du är så vacker när du ligger här och sover, jag svär på gud du är så fin
Jag tar en paus från att skriva denna vers jag måste kyssa dig på din bruna kind
Vem kunde tro att en luffare som mig nånsin skulle få uppleva nåt sånt här
Hade ingen aning om hur det kändes att va på riktigt va riktigt jävla fucking kär

HANDS UP IN THE AIR

Nu är det inte långt kvar. I morgon åker vi till Liseberg, på onsdag är det Ränneborgsdag och på torsdag, ja då slutar vi nian...
Det känns skönt, men ledsamt. Jag är liksom inte färdig på Prästängen än. Fast jag vet att jag vill dra där ifrån. Men gymnasiet kommer bli fet bra!!!!


Sitter nu och laddar träning med fil?? Jag var nämligen skit sugen på det så det slinker ner fint i värmen. Sen rullar With You med Chris Brown. 
För ca 3 år sedan var det min favorit låt. Under sommalovet till sjuan så lyssnade jag på den 24/7. På Hildas studsmatta, på stranden, så fort jag kunde satte jag på den. Och nästan varje gång så var Simon med ;) 

Vi ska inte bli allt för nostalgiska för nu ska här packas väska. Ska bada med Moa efter träningen också :D Jag hoppas på att det blir årets första riktiga dopp :)
Puss på rööööva ;)

SATURDAY

Nae....
Vi fick spö av Lena och Patrik. Det är ju nästan pinsamt. Jag sov där i natt och ni vet när mansover så kan man ju rycka till ibland. Simon gjorde det ock råkade sopa till mig två gånger haha. Första gången blev han ty p skit orolig och sa förlåt. Andra gången blev han typ förbannad hahah.
HERRE

A men snart så beger sig jag och mamma till Nässjö för att fira storasyster :) Hon fyller 23 år. Helt sjukt. 
ikväll blir det i alla fall en massa mys med klassen. KLASSFEST LIKSOM :D
ha ett gutt :)

Hos wermelin

J-sson är hos Simon ju och myser. Vi kankse ska spela kubb mot Lena och Patrik och dom ska spöas. Men hönni, nu ska jag kila och gå nu ut i solen och kötta. Men klaga för f*n inte.  :)
Ha det mys

FREDAG

Vi badade i poolen innan för solen schteeekte :D Hade inga bikini trosor med så jag lånade Linas mohahaha. Min rööööv ;)

Där har ni dom! De finaste rumporna i stan och den alltid lika söta EMMYYYYYY :)
Hej hopp


O herre


Nu så syster så ska du få en massa att göra!!!!
Igår kom klassen hem från våran "klassresa", paddla i en evighet och en massa mys. Fy fan vad ni är fina 9C1!!
Och avslutningsmiddagen ska vi inte tala om. Den var överförväntan. Vi hade sjukt kul och det håller många med om. Jonas fick höra sin sång som vi skrivit till han och så fick han sin I <3 9c1 tröja. Han belv skit snygg i den ;)


Nu sitter jag hos Steffi. Jag sov här i natt. Fattar inte att jag vågade efter alla jävla läskiga historier och de gånger då pandan bankat på fönstret och skrämt oss. Det slutade ju med att vi alla fyra (Jag, Nisen, Steffi och Emmy) låg i samma säng och rå svettades. Haha.
Sen så lagade vi en as god köttfärsås igår :D Fan vad god !!!
Men nu ska jag ut och sola igen.
Ni är fina ni brudar. Jag är alltid lika glad med er även fast jag vill slå er ibland :)
Puss på röva !!!!!

Nu bjuds det på bilder

RSS 2.0