RÖROR MED MAJONÄS ÄR GODARE

Har ni tänkt på en grej...... att såser, eller röror överhuvudtaget är alltid lite extra goda om det är antingen creme freich i eller majonääääääs. Har jag inte rätt.
Jag menar. Jag var på Willys med min syster här om dagen och råkade då få hem två styck skagenröror. Och ja, den med mer majonäs i var godare. Den andra tror jag var gjorde på äkta creme freich. Och det där med att röror är godare med creme freiche. Det gäller förmodligen bara potatissallad. 
Men visst.... Erkänn att majonäsen gör röran liiite godare. I smörgåstårtan tex. skit gott med majjo i :D 
Sen på räkmackan (a) ejmään→ (Amen med amerikanskt uttal)
Men nu ska jag sova.


puss på röva och på Simon som köpte jordgubbar till frullen idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0